29 Temmuz 2024 10:29

Google'da da yorum olarak yazdım ama burada da bilgi vermek isterim. 27 Temmuz 2024 - 28 Temmuz 2024 gecesi için Bursa'da Loyal city hotelden rezervasyon yaptırdım. Sonuçta 1 gece kalacağız, memnun kalırsak pazartesi de kalırız dedik. Odaya girer girmez baktığım tek şey temizlikti. Odamız en üst kattaydı sanırım arkadaşlar odaları son dakika açmış. İki yatakta, yastık ve örtülerde kıl ve tüyler vardı.

Yastık kılıfları ve kullandıkları çarşaflar artık yırtılmış. Resimlerde göreceğiniz gibi duşakabin kırıktı ve çok kirliydi. Tuvalet temizlenmemiş ve hatta kullanılmıştı. Üzerinde idrar damlaları vardı. Eşyaları koymak için rafı açtım fakat raf kırık ve yine resimde göreceğiniz gibi tozluydu.

Kettle kırıktı. Buzdolabının içinden bahsetmek bile istemiyorum. Bir insan buraya çorabını bile koymak istemez. Dışarı çıkarken lobideki arkadaşlara çok rahatsız olduğumuzu söyledik. Odayı temizletmelerini ya da değiştirmelerini talep ettik.

Döndüğümüzde ise "... Beye söyleyeceğim. Odamız yok" vs vs gibi cümlelerle geçiştirdiler. Asla memnun kalmadım, böyle bir sorumsuzluk olamaz. İnsanlara belli vaatlerle oda satıyorsunuz, sizden tek beklentimiz hijyen. Onu bile yapamıyorsanız otelcilik oynamayın. Koyabileceğim 20 e yakın resim var. Maalesef 8 tane koyabiliyorum.

02 Eylül 2024 22:15

03 Temmuz 2023 13:14