Destek Bekleyen Hastalara Yeterli Yardım Sağlanmıyor

07 Aralık 2024 21:38
Melek'in Teşekkür Mesajı
“Belli periyotlarda gerekli yardımda bulunuluyor. Bir çok kayıtlı hastaya bir anda ulaşılması tabii ki mümkün değil. Tüm hastalara eşit bir şekilde muamele edilip hak geçmesinin önüne geçilmesi için büyük bir çaba sarf ediliyor. Sadece biz hasta ve hasta yakınları olarak bencil olmamalı ve biz gibi sırada bir çok insanın bu süreçte yardıma ve desteğe ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Ne yazık ki zor bir süreç her açıdan sabırlı olmamız gerekiyor. Ben ne yazık ki bu sürecin verdiği maddi manevi zorluğun etkisi ile kötü bir izlenim vermek istemem. Çünkü gerektiği şekilde ve gerekli yerlere bu yardımlar yerlerine ulaşıyor. Ben kendi adıma bağış yapan ve bu bağısı bizlere ulaştırma imkanı sağlayan tüm çalışanlara gönüllülere teşekkür ediyorum.”

Babam, 2023'ün Mart ayında rektum kanserine yakalandı. 4. evre olduğunu öğrendik. Akciğerlerinde sıçrama oldu ve emekli evi kira, maddi yardımı geçtik, hijyen yardımı dediler, yapılmadı. Gıda yardımı dediler, o da yok. Gerçekten yardıma ve desteğe ihtiyaç duyan insanların görülmemesi çok üzücü.

12 Aralık 2024 00:51

Yasar
Yasar

Belli periyot yardımı yalan ben de kanserle savaşıyorum hiç yardim yapmadılar bizi kullandılar

15 Ocak 2024 15:37

Dulluk Maaşı Ve Elektrik Yardımı Başvurularımız Dikkate Alınmadı, Mağduriyetimiz Sürüyor

04 Ağustos 2025 15:34

Deniz Feneri Derneği Başvuru Yaptım Uygun Görülmemiş