Meral sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 17:35

Trendyol firmasından L****** markasından 4 adet ürün satın aldım, bunların ikisi 2'li set olarak satılıyordu. Ancak ürünlerimden bir tanesi eksik geldi, yani elime üç ürün ulaştı. Satıcıyla iletişime geçtim, ancak kabul etmedi ve Trendyol destek hattına başvurdum. İncelemeye alındı ve bu süreçte diğer ürünleri kullandım. Para iadesi veya eksik olan ürünümün gönderilmesini talep ettim. Trendyol'un incelemesi sonucunda talebim reddedildi ve diğer ürünlerin iadesi istendi. Ben ürünleri kullandım ve iade etmek istemiyorum. Satıcı hatası yüzünden indirimde aldığım ürünleri neden iade edeyim, anlamış değilim. Tekrar Trendyol canlı destekle iletişime geçtim, ancak hiçbir şekilde para iadesi yapılmayacağı ve eksik ürünümün gönderilmeyeceği söylendi. Tek çözüm olarak aldığım ürünlerin tamamını iade etmem gerektiği belirtildi. Bu durum kabul edilemez. Eğer satıcı elinde ürün yoksa, satıştan kaldırabilir ve müşteri olmayan ürünü satın almaz. Bunun yerine, 'tedarik edememe' bahanesiyle geçiştiriliyor ve Trendyol da müşteri memnuniyetini gözetmeyen çözümler öneriyor. Bu şikayetimi dikkate almanızı istiyorum. Üstelik iade edecekmişim gibi bana kod bile gönderdiler, bu gerçekten şaka gibi.

Süeda sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 23:14
Loreal Paris Eksik Gelen Ürünler Tedarik Edilmiyor Ve Para İadesi Yapılmıyor
Loreal Paris Eksik Gelen Ürünler Tedarik Edilmiyor Ve Para İadesi Yapılmıyor
Emine sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 21:20
Eksik Ürün Ve İade Sorunu
Asel sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 01:35

08 Ağustos 2023 20:21
Loreal Paris Trendyol Müşteri Şikayeti Hakkında
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 21:36

Loreal Paris Kategorileri