Sevgı sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Aldatmacası Ve Ekstra Ücret Şoku

Kampanya Aldatmacası Ve Ekstra Ücret Şoku
15 Kasım 2024 17:14

Kampanya var diye satış yapıyorlar. Basta anlaşıyorsunuz hangi doktor ne zaman ne olacak diye parayı gönderiyorsunuz. Z***** Hanım ile konuştum yazıştık. İlla ogün yatırmanız gerekiyor. Nakit parayı. Alıyorsunuz gidiyorsunuz hoop o doktor için extra ücret var. Siz basta ne konuştunuz ne anlaştınız ne ödediniz ne diye soran yok. Satışı yapıyorlar. Parayı alıyorlar. Sonra Allah'a emanetsiniz. Gittiğinizde konuştuğum doktoru istiyorum diyorsunuz aaa doktor olunca extra ücret var. Oradakilerin saygısız ve müşteri memnuniyeti düşünmeden konuşmalarına maruz kalıyorsunuz. Adı klinik ama içi bos hizmet sıfır sizi dinlemiyorlar yalanlar dolanlar. Allah'tan WhatsApp yazışmalarıyla kendimizi savunduk ama onu da zahmet edip açıp okumuyorlar bile içerisi kaos ve yalancı satışçılarla dolu. Önce ödeme alıp gidince extra cikartmak nedir kampanya ne diye yapıyorsunuz o zaman bir anlamı yok. Nakit para akışı sağlansın koyun gidip kimlere botoks yaptıracağız. Lütfen kendinizin kandırılmasına müsaade etmeyin. N***** Hanım orada olmasa orayı tercih asla etmezdik bizde tavsiye üzerine gittik. Siz kandırılmayın.

Estrella Medical Group Para İadesi Yapılmadı

15 Ocak 2024 22:53