Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Little Mio Mağdur Etmesi

04 Kasım 2024 00:55

Instagram Little Mio isimli sayfa üzerinden kızıma bir hediye elbise aldık. Almadan önce beden konusunda emin olmadığım için satıcı ile iletişime geçip kızımın ölçülerini vererek hangi yaş almam gerektiğini sorup aldık. Ürün geldiği zaman yine küçük oldu. O sebeple ürünü istemediğimizi ve iade etmek istediğimizi belirtince satıcı tarafından iade kabul etmediklerini satış politikaları gereği (! ) iade alamayacakları cevabını aldım. Yasal olarak hakları olmamasına rağmen. Değişim yapabiliriz deniliyor ama onun içinde hiçbir şekilde mesajlarımıza cevap verilmiyor karşımızda muhatap yok resmen paramızla rezil olduk şaka gibi bir firma pişmanlık oldu gerçekten bir daha asla.

Hilal
Hilal
19 Haziran 2025 21:13

Trendyol'dan aldım çocuğumun elbisesini doğum günü için elbisesini sizden alınan elbise yıldız desenli bir elbiseydi benim doğum gününde kullandığım elbise pembe etekleri kabarık bir elbiseydi ikincisi profil resmi falan da yapılmadı giydirmiş üstüne profil resmi yapmış sonra iade etmişim öyle mi? Bu iddianızı kanıtlayın. Kanıtlayamazsanız davacı olacağım sizden.

Görkem
Görkem

Çocuğunuzun üzerine giydirip profil resmi yapıp iade istediğiniz ürünmü

20 Mayıs 2025 14:51
Ruveyda sonuçtan hiç memnun değil

Ruveyda
08 Nisan 2025 03:17
İade Talebine Cevap Vermeyen Mağaza Hayal Kırıklığı Yarattı
İade Talebine Cevap Vermeyen Mağaza Hayal Kırıklığı Yarattı
Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Zorluk Ve Ek Ücret Talepleriyle Karşılaştım

Mukaddes