Liquimolyturkey.com Araç Motor Yağı

09 Ağustos 2023 07:39

Yağ eksilten aracıma tavsiyeler üzerine liqui moly 10w40 yağ aldım piyasadaki 10w40 yağların 2 katı fiyat ödedim sıradan markalar 6000 km ye kadar sorunsuz gidiyordu 31.07.2023 de aldığım 4 litre yağ 07.08.2023 itibari ile yağ çubuğu bitiş sınırına gelmişti 1 hafta bile gitmedi.

Parca

Siz sonuna kadar haklısınız, bizim ülkemizde herkes her işi yapar ve profesyonellik konusundan haberimiz dahi yoktur ama bu durum kaliteli ve sonuç veren bir ürüne yüklenemez. Keza olan bizlerin parasına olur sonuçta. Bilinçli tüketim ürünü herhangi bir satıcıdan almak değildir. Biz bayiler olarak oto servislere veya yedek parçacılara verirken bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz ama en az bizim kadar dikkatli olmanız gerekir diye düşünüyorum. Naçizane söylemlerim bunlar yoksa prensipte sizin dediğiniz kadar net ve işlevsel olmalıydı. Maalesef durumlar böyle ilerlemiyor ama inanın aracınız bize gelseydi bu konular söz konusu bile olmazdı. Demek istediğim marka ile alakalı bir sorun yok, bilin istedim.

Parca

Merhaba, konu belki bizimle ilgili değil ama biz de bu markanın yetkili ve gönül vermiş bir satıcısıyız. Bu konu aracınızın durum ve km sine göre doğru analiz yapılmamış ve doğru yağ verilmemiş görünüyor. Önemli olan kulaktan dolma bilgiler ve sadece satmayı hedeflemiş satıcılar değildir. Markanın bu denli geniş yağ kapasitesinin neden üretildiğini ve ne durumda hangi araca koyulması gerektiğini bilmektir. Satıcı ilgisizliğinden mağdur olduğunuz açık, aklınıza takılan bir konu olursa marka hakkında mutlaka bize ulaşın, geçmiş olsun. Pg

Atakan

Bu ürüne yetkili satış bayisi unvanını verebiliyolarsa gerekli eğitim ve bilgi dahilinde verilmesi lazım. Ürünü satan arkadaşlar aracın km si ve durumuna göre önerdiklerini ürünü aldım. Parayı hak eden bir ürün değil ( benim aracıma göre) çöpe attım diğer markaların 2 katı parayı

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Liqui Moly Araç Motor Teklemesi

02 Mayıs 2024 20:21
Liqui Moly Araç Motor Teklemesi
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Egemot Otomotiv Saygısızlığı ( Liqui Moly)

20 Temmuz 2024 18:23
Egemot Otomotiv Saygısızlığı ( Liqui Moly)
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yağ Seçimi Motor Performansını Düşürdü

20 Mart 00:51