Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Linetech Max Marka Tam Sinüs Akıllı İnverter Arızası

Linetech Max Marka Tam Sinüs Akıllı İnverter Arızası
21 Ağustos 2023 20:55

Zeki Muhammet k*** Max marka 3 kv tam sinüs akıllı inverteri 2020 Aralık ayında Enerji Mar Güneş Enerjisi Sistemleri firmasından aldım. Kurulumu 2021 Ağustos ayı içerisinde Çanakkale Gökçeada'da yaptık.

İnverter 02/08/2023'de arıza yaptı ve 08 hata kodu iletileri vermeye başladı. Enerji Mar Güneş Enerjisi şirketiyle görüştüğümde garanti kapsamında olmadığını ve beni Linetech Elektronik yetkili servisine yönlendirdi. Servise makineyi gönderdim ve 1100₺ masraf olduğu söylendi. Kabul ettim ve makinede oksitlenme kaynaklı arıza olduğu söylendi.

Tamir ve gerekli bakımlar yapılarak bana geri gönderildi. Makine geldiğinde bağlantıları elektronikçi arkadaşım tarafından yapıldı, fakat makinede yine 08 hata kodu oluştu. Defalarca resetleme yapmamıza rağmen sonuç elde edemedik.

Servis personeline telefonla ulaştık ve 08 hata kodunu dinlettik. Tekrar makineyi göndermemiz gerektiği söylendi. Kendisine kargo ücretlerini belirttim ve git gel dağ başında iki hafta elektriksiz kaldığımı anlattım ve tekrar gönderdim. Servis personeli beni aradı ve makinenin gayet güzel çalıştığını söyledi. Ben defalarca bağlantı sök-tak yaptığımızı ama makinenin hala 08 hata kodu verdiğini belirttim.

Personel bana eğer istersem makinenin ana kartını komple değiştirebileceğini söyledi. Ben kabul ettim ve benden 5700+200₺ yeni bir ücret istedi. Ana kart değişip gelen makine şu an gayet güzel çalışıyor.

Benim merak ettiğim tamir edilip gönderilen makine neden çalışmadı? Benim cebimden kargo ücretleri ile birlikte sıfır makine parası çıkmış oldu. Hem satıcı firmadan hem de Max inverter servisinden şikayetçiyim. Burada maddi manevi bir sürü kayıp yaşadım.

Bu cehennem sıcaklarında 20 gün elektriksiz kaldım. Bu mu dürüst satıcılık? Bu mu malı sattıktan sonra bakım ve servis garantisi? Lütfen satıcıları ve bu markanın servis firmasını işlerini düzgün yapmaya davet ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Matech Enerji Servise Gönderdiğim Cihazlar Eksik Bir Şekilde Bana İade Edildi

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Uretech Enerji Mühendislik Ürüne Sahip Çıkmıyorlar

07 Şubat 2025 11:40
Uretech Enerji Mühendislik Ürüne Sahip Çıkmıyorlar
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 21:33
Arızalı İnverter Ve Yetersiz Garanti Hizmeti