Lims Bona Dea Beach Hotel Memnun Kalmadık

24 Haziran 2024 16:45

Antalya kemer de lims bona isimli otelden rezervasyon yaptırmıştım. Görsellere aldandım ne yazık ki umduğum gibi bir otel değilmiş. Karşılama çok kötüydü. Karşılamada çalışan kişilerde güler yüz yoktu. Ve otele girdiğimiz anda kötü koku vardı. Restoran bölümünde ki çalışanlar olsun diğer çalışanlar olsun kıyafetleri günlük kıyafetti t-shirt ve şort otele ait baskılı kıyafet değillerdi kim çalışan kim tatilci belli değildi. Ve bazı çalışanlar çok kaba idi. Oteldeki asansörler bozuk havalandırma çalışmıyor düğmelere basıyoruz çok geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Otel odamızı 3 kişilik yatak verdiler fakat biz 4 kişilik bir aileyiz açılan koltuk varmış odada her akşam çocuk için onu da açacaktık bir de tatilemi geldik belli değildi memnun olmadık rezervasyonumuzu iptal ettirmek istedik ve bunun için de bu otel bizden rezervasyon iptali için 4 günlük ücret kesintisi yaptı. Yaptırdığımız şirkette Tatilbudur.com'du ve onlarda bu konuda bir şey yapamayacaklarını söyledikleri için biz bir an önce o otelden ayrılmak için mecburen evet dedik bizden kestikleri parayı da helal etmiyorum otele giriş yaptıktan 20 dakika sonra iptal işlemi için aradık Tatilbudur yetkililerini bizleri saat 16:30 kadar bekletip mağdur ettiler. Ve başka otele yerleşme isteğimizi de bu onları ısrarla arayınca başka otele fiyat farkı vererek yerleştik. Ama diğer otele giden 4 günlük kesintiyi de helal etmiyorum sonuna kadar her yere şikayet edeceğim haksız yere bizden bu kadar para alındı.

24 Haziran 2024 17:57

Antalya kemer lims bona dea Beach otelinden 9 günlük tatil için rezervasyon yaptırmıştım oteli beğenmedim çünkü karşılama çok kötü verdikleri oda da aynı şekilde kötüydü 4 kişilik bir aileyiz bize 3 kişilik li oda verildi otele girdiğimizde otelde kötü koku vardı. Çalışanların bazıları kaba idi, asansörler çalışmıyor bozuk havalandırma sıfır asansör gelmiyor ya da yukarı çıkmıyor. Tatil yapılacak gibi değildi ve bizden rezervasyon iptali karşılığı olarak 4 günlük kesinti yaptılar ve ben bunu her yere şikayet edeceğim

21 Ağustos 2024 16:16

30 Ekim 2024 10:16

31 Temmuz 2025 15:17
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 04:29

29 Haziran 2023 00:48