07 Şubat 2024 14:39

İlk saç ekimi işlemim başarısız oldu. 'Tekrar deneyelim' dediler ve ikinci kez saç ekimi yaptırdım, yine olumsuz sonuç aldım. Bu sefer de 'Saç simülasyonu yapalım' diyorlar. Eğer simülasyon yaptırmak isteseydim, neden saç ektireyim ki? 'Sorun sizde' diyerek sorumluluktan kaçıyorlar. Saçın alındığı bölge de kötü görünüyor. Ekim ayında yapılan ekimin dörtte biri bile çıkmadı. Hem saçınızı hem paranızı kaybedebilirsiniz.

Yorumlar (5)

Hasan

Mustafa bey son halini neden koymadınız buraya 2022 9. Ay sizden kök alındıktan bir hafta sonraki hali olarak gayet normal böyle görünmesi. Ayrıca sizi arıyoruz neden bakmıyorsunuz telefonunuza. Bize dönüş sağlamazsanız eğer adli mercilere başvurmak durumunda kalacağım.

İlyas
İlyas

Vallahi şaştım kaldım Hasan Bey e Bana bu hikaye tanıdık geldi🤔

İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz fotoğraf istediniz müsait olamadık buyurun bunlar daha yeni çekilmiş güncel fotoğraflar size Ekim yaptırmadan önceki fotoğraf da yükleyeceğim ekimden önce bilgi almaya geldiğimde Ekim yapılır dökülme de durur 4 5 yıl öteleriz dediniz o zaman Şeyma öyle söyledi şimdi sorsak sizin haberiniz yoktur ilk Ekim'de 2500 greft ikinci Ekim'de 1500 greft Ekim yapıldı dediniz şimdi sizce burda kaç greft çıkmıştır toplam 4000 greft yapıyor bu sayıyı kafasında hiç saçı olmayana ekliyorlar kaldı ki sizin Ekim yaptığınız bölgede cansızda olsa saç vardı tehdit eder gibi şikayet edeceğiz diyorsun istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz yaptığınız işten memnun kalmadım kimseye de tavsiye edemiyorum söylediklerinizle yaptıklarınızın hiç alakası yok

life-hair-konya-sac-ekimi-surecinde-yasadigim-hayal-kirikligi-2.jpg
Hasan

Merhaba mustafa bey öncelikli olarak sizin ön bölgenizde az miktarda olan açıklık alana müdahale edildi siz beğenmediniz diye hiçbir ücret alınmadan beğenmediğiniz yerlere düzeltme yapıldı lakin buna rağmen sizi memnun edemediysek kusura bakmayın hiç dökülmemiş haline kavuşturamayız saçlarınızı kendi mevcut saçlarınız dökülmeye devam ediyor olabilir. Bir dermatolog veya uzman bir hekim tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Life Hair Konya Saç Ekimi Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı!

Hasan bey buyurun saç aldığınız ve ekim yaptığınız bölge emin olun Ekim yaptırmadan benim saçlarım daha güzel di Hadi saç çıkmadı suç bende diyelim saç aldığınız bölge de sizin eseriniz ama size göre bu da normal çevremde başka Ekim yaptıranlarda var saç alındığı bile belli değil sorun u bence kendinizde arayın

Life Hair Konya Saç Ekimi Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı!

Eren sonuçtan hiç memnun değil

His Hair Center | İstanbul Saç Simülasyonu Hayal Kırıklığı!

20 Nisan 2025 14:22

Saç Ekiminde Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları