Life Hair Konya Saç Ekimi Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı!

7 Şubat 2024 14:3911.421

İlk saç ekimi işlemim başarısız oldu. 'Tekrar deneyelim' dediler ve ikinci kez saç ekimi yaptırdım, yine olumsuz sonuç aldım. Bu sefer de 'Saç simülasyonu yapalım' diyorlar. Eğer simülasyon yaptırmak isteseydim, neden saç ektireyim ki? 'Sorun sizde' diyerek sorumluluktan kaçıyorlar. Saçın alındığı bölge de kötü görünüyor. Ekim ayında yapılan ekimin dörtte biri bile çıkmadı. Hem saçınızı hem paranızı kaybedebilirsiniz.

Yorumlar(5)

10 Şubat 2024 12:51

Mustafa bey son halini neden koymadınız buraya 2022 9. Ay sizden kök alındıktan bir hafta sonraki hali olarak gayet normal böyle görünmesi. Ayrıca sizi arıyoruz neden bakmıyorsunuz telefonunuza. Bize dönüş sağlamazsanız eğer adli mercilere başvurmak durumunda kalacağım.

8 Şubat 2024 13:28

Merhaba mustafa bey öncelikli olarak sizin ön bölgenizde az miktarda olan açıklık alana müdahale edildi siz beğenmediniz diye hiçbir ücret alınmadan beğenmediğiniz yerlere düzeltme yapıldı lakin buna rağmen sizi memnun edemediysek kusura bakmayın hiç dökülmemiş haline kavuşturamayız saçlarınızı kendi mevcut saçlarınız dökülmeye devam ediyor olabilir. Bir dermatolog veya uzman bir hekim tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Eki aç

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İlgisiz Hizmet

2 Ağustos 2025 17:1838.272

Arkadaşlar bir buçuk yıl önce ekim gerçekleştirdim. Ekimi gerçekleştirecek başhekimi yalnızca 3 kere gördüm. Başında ort...