LG Satılan Ürünün Faturasını Göndermiyor

Oğuzhan
15 Temmuz 2024 15:56

06/07/24 tarihinde www.lg.com dan 74000019441 sipariş numaralı TV aldım. 2 gün içinde TV geldi yetkili servis geldi kurulumunu yaptı ve ürün faturasını istedi. Herhangi bir fatura gönderilmediğini söyledim. Daha sonra 444 6 543 numaralı danışman hattından ve 2 kez de WhatsApp iletişim hattından satış danışmanına ürünün faturasının gönderilmediğini belirttim. İlk aradığımda 7 gün içerisinde faturalandırılacağı söylendi. Bugün 8. Gün. Tekrar WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. İlgili bölüme iletildiği söylendi. Parasını ödeyerek aldığım ürün için ısrarla fatura gönderilmiyor. 3 kez bunun için iletişime geçmeme rağmen ve 7 gün dolmuş olmasına rağmen hala fatura gönderilmemesi çok garip. Ürünü satarken sorun yok, satmış olduğunuz ürün için neden fatura kesmek istemediğinizi de anlayabilmiş değilim. Vergi Usul Kanunu'nun 231. Maddesine göre siz suç işliyorsunuz. Eğer bugün de fatura gönderilmezse yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım

Ayse
16 Nisan 2024 15:30
LG Mağduriyetim Çözümsüzler Verdiğimiz Paralara Yazık Helal Etmiyorum
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Verdiğim LG Oled G5 TV Teslim Edilmedi, Faturalandırma Ve Öncelik Sorunu Yaşadım

Mahsun
02 Temmuz 03:06
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

LG Servis Bekleyişi: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Ziya
09 Ekim 2024 17:44
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
21 Ağustos 2024 15:39