LG Oled TV Alan, Dert Sahibi Olabilir

Murat
25 Ocak 2024 14:26

65 inç LG Oled C3 televizyon almayı düşünüyordum. Fiyatı 80.000 TL civarında; ancak internetteki şikayetleri görünce LG müşteri hizmetlerini aradım ve kendilerine şu soruyu yönelttim: 'LG OLED TV alacağım, servis gelip kutuyu açtığında ekranda ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz?' Çağrı merkezindeki görevli, ilk defa böyle bir soru aldığını belirterek beni beklemeye aldı, başkalarına danıştı ve daha sonra çeşitli prosedürler olduğunu, servisle görüşmenin daha sağlıklı olacağını söyledi. Servisi arayıp aynı soruyu sordum, 'Biz rapor tutarız, genel merkez ne derse o' dediler. Yani, Allah'ın kulu da '80 bin liraya televizyon alıyorsunuz, bir tane bile ölü piksel çıksa televizyonunuz bire bir değiştirilir' demedi. Üstelik bir tane ölü piksel olsa bile ayıplı ürün sayılır şeklinde mahkeme kararları olmasına rağmen, LG hiçbir şeyi umursamıyor. Fabrika çıkışında o ekranda ölü piksel olduğu biliniyor ancak müşteriye yollamada bir sorun görülmüyor.

02 Şubat 2024 13:57

Oled TV almayı düşünüyorum. Bir alışveriş merkezinde ki oldukça büyük bir elektronik mağazasına gittim. AVM sabah 10da açılıyor ben saat 11de teknoloji mağazasındaydım. Mağazada Philips, LG, Samsung, Vestel, Grundig birçok markanın birçok ebatta oled televizyonu vardı. LG televizyonları incelerken elim istemsizce ekrana dokundu ekran inanılmaz sıcaktı. Özellikle orta kısmı bayağı bayağı alev gibiydi diyebilirim. Ekranlar ortalama 1 saattir açıktı. Görevliye "abi ekranın bu kadar ısınması normal mi diye sordum", cevaben "LG'ler çok ısınıyor, Samsung'da öyle bir şey yok dedi. Samsung oled in ekranında gerçekten hiç ısı yoktu, diğer markalarda bir miktar ısı vardı ama LG kadar yoktu. Mağazada 75, 65, 55 birçok ölçüde LG oled vardı ve hepsi aynıydı. Şimdi sormak istiyorum, oled panel yanmalarının, logo yanıklarının yüksek ısıdan kaynaklandığı söyleniyor ekranın bu kadar ısınması normal bir durum mu?

Yanıltıcı Satış Bilgileriyle Mağduriyet

İbrahim
23 Şubat 2025 13:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
09 Ağustos 2024 09:40
yeni-alinmis-lg-oled-tvde-olu-piksel-ve-servis-gonderilmeme-problemi-3.pdf
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

LG TV'de Ölü Piksel Hayal Kırıklığı

Bülent
10 Aralık 2024 20:49
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

LG Oled C3 Ölü Pixel Mağduriyeti. LG Oled Pişmanlıktır.

Tuncay
03 Ağustos 2023 15:47
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
15 Kasım 2023 21:54