Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Kasım 2023 13:20

2023 Nisan ayında Sakarya Serdivan'daki Vatan Bilgisayar'dan aldığımız LG marka oled Evo 65C2 model televizyon için ek garanti süresi de satın aldık, bunu belirtmek isterim. 13 Mayıs'ta televizyon teslim edildi. Kurulumu 16 Nisan'da yapıldı. Yeni evleneceğimiz için 11 Haziran itibarıyla kullanmaya başladık. 13 Eylül 2023'te bir ekran hatası meydana geldi ve yeşil çizgiler oluştu, televizyon dondu, kitlendi. Fişi çekip kapattıktan yaklaşık 1 saat sonra düzeldi. Ancak 25 Kasım günü aynı problem tekrarlandı. Aldığımız yere başvurduğumuzda yapabilecekleri bir şey olmadığını, servisin vereceği forma göre işlem yapacaklarını söylediler. Ancak ben, servisin sıfır ürün için bir işlem yapmasını istemiyorum. Aldığım ürün henüz 6 aylık bile değilken servisin bir işlem yapmasını onaylamıyorum. Ürünün direkt olarak iadesini ya da sıfır ürünle değişimini talep ediyorum. Aldığım LG marka ürünün güvenilirliği konusunda endişelerim var ve bu durumu her yere belirteceğim. K garanti süresi bile satın alınmışken bu kadar önemsiz görülmesini kabul edemiyorum. LG yetkililerinin bu durumla ilgilenmesini talep ediyorum.

LG Oled TV Panel Deki Yamukluk.

26 Kasım 2023 18:27
LG Oled TV Panel Deki Yamukluk.

Özlem
03 Şubat 2024 21:56
lg-vatandan-kirik-gelen-urunun-arkasinda-durmamasi-5.jpg
lg-vatandan-kirik-gelen-urunun-arkasinda-durmamasi-4.jpg
lg-vatandan-kirik-gelen-urunun-arkasinda-durmamasi-3.jpg
lg-vatandan-kirik-gelen-urunun-arkasinda-durmamasi-2.jpg
lg-vatandan-kirik-gelen-urunun-arkasinda-durmamasi-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
22 Aralık 2023 13:11
Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Nejla
05 Temmuz 2023 18:05
LG TV Televizyonumuzda Dikey Çizgi Hatası
LG TV Televizyonumuzda Dikey Çizgi Hatası
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
25 Mart 2024 15:26