Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Adana Optimum Levis'ta Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Ülkü
22 Aralık 2024 09:05

Geçtiğimiz hafta Adana Optimum Levis şubesinden kot aldım, mutsuz bir Personel benimle "ilgilendi". Maalesef artık müşteri den çok personel önemli. Mağazaya girdiğimizde biz onları memnun etmeye çalışıyoruz.
Bana istediğim kriterlere uygun seçenek sunmadığı için aynı kottan 2 adet aldım. Eve geldiğimde kotun birinin yanlış beden olduğunu fark ettim. Pazartesi saat 10u geçmesini bekledim aradım ve bildirdim. Nasıl çözeriz dedim sonuçta bu benden kaynaklanmayan bir hata. Ürünü UPS kargoya verin dedi. Bir beyefendi. O bana uygun olmaz dedim çünkü yakınımda hiç yok. Şöyle bir teklifte bulundum, ben size ürünü getireyim siz de bana özür mahiyetinde bir indirim bir şey yapın işte. Sonuçta ben oraya su değil yakıt yakacağım. Üstelik benim hatam olmayan bir şey için. Evde küçük çocuklarım olduğu için gündüz çıkmam imkansız eşimi beklemem gerekiyor o saate de kargo kalmıyor diye açıklama mı yaptım. Siz gelin yardımcı oluruz dediler. Gittim Çarşamba sabahı ürünü verdim, bana hazırladı geri verdi. E dedim biz böyle konuşmamış tık. AA maalesef öyle bir şey yapamayız dedi. Müdürünü ara dedim. Aradı, ve inanın benim karşımda nasıl konuştu biliyor musunuz. Sanki hırçın küçük çocuk şeker istiyor ve almak istemeyen annesi babasına şikayet ediyor gibi! Müdahale edip yanlış konuşmayın dedim, sizin bana ben hiçbir şey demeden bir şey sunmanız lazım. Kapattı dinlemedi bile personel bey. Müdürüm gelecek bekleyin dedi. Ben sizden ne bekleyim? Saat 11 olmuş daha müdür yok ortada personelin ne yaptığından kendilerinin haberi yok. Yani var ya levis çöp! Yine çok sinirlendim şu anda numaram kendilerinde vardı. Ben gidiyorum dedim ama yaptığınız son derece görgü usul dışında dedim yazık değil mi ben 100 km git gel yaptım oraya gerçekten helal olmasın! Dönüp de " müdür bey" aramadı bile! Ne biçim insansınız siz. Ben utandım ya. Bir Koton, mavi, lc YKM ne bileyim kent boringer kadar asla olamazsınız. Kent ya hayatımda gördüğüm en profesyonel ekip, bir hatalı ürün için insanlar misli misli telafi etti. Ne zaman zaten yabancı marka türkleşiyor, gerisini söylemeyim. Adana Optimum levis kaba, işini ciddiye almayan ve müşteri memnuniyeti en son planda olan random bir mağaza sın. Bir daha tercih etmemek üzere

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Levis Mağazasında Değişim Sorunu: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Yusuf
23 Mart 2025 22:16
Levis Mağazasında Değişim Sorunu: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Levis'tan Aldığım Jean'de Erken Aşınma Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ayşenur
10 Aralık 2024 19:23
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Levi's Mağazasından Aldığım Pantolonun Değişim Sürecinde Yaşadığım İlgisizlik Ve Sorunlar

Damla
13 Temmuz 2025 21:49