04 Eylül 2024 18:02

Merhaba, ben Lvl_step Instagram ID'li ayakkabı hesabından 2 tane ayakkabı siparişi verdim. 21 Ağustos'ta vermeme rağmen, 29 Ağustos'ta yazdığımda daha sipariş verileli 5 gün oldu gibi saçma sapan cümleler kurup ilgileneceğiz dediler. Kendileri ürünü 6-12 gün içinde geleceğini söyleyerek insanları yanıltıyorlar. Üzerinden 15 gün geçti, ne ürünümün nerede olduğuna dair bir bilgi verildi ne de dönüş yapılacağını söylemelerine rağmen dönüş yapıldı. Hatta sabahtan beri mesajlarıma görüldü atıyorlar. 4 bin TL gibi bir alışverişte bulunmuştum ve hala mesajlarıma görüldü atılıyor. Bu durumla ilgili sosyal medya hesaplarımdan gönderide bulunacağım.

Ali
Ali
08 Eylül 2024 16:24

Ürünün fiyatı iade edildi kurum gecikmeden dolayı ve yaşanan aksilikten dolayı özür diledi bir firma değil problem yok lakin aksilikler olabiliyor

08 Eylül 2024 16:26 (Şikayetten 3 gün sonra)

Osman
Osman

Instagram'dan karşıma çıkan Lvl step den ayakkabı sipariş verdim 6 gün oldu kargoya dahil ne bir mesaj bir mail geldi yazıyorum cevap veren kimse yok bu şekilde devam ederse Tüketici Hakları ile çözüme ulaşacağım

Level Step Kargo Sıkıntısı!

Ayşenur
27 Haziran 2025 16:28
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Gönderimi Ve Geciken İade Ücreti Mağduriyeti

07 Ekim 2025 11:48