Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Let's Be Child Çabuk Bozulan Telefon

21 Mart 2024 15:02

Yaklaşık 1 ay önce Let's ve child marka oyuncak telefon aldık. Ancak daha 1 ayda telefonun sesi takılı kalmaya başladı. Müşteri hizmetleri kullanılmamış ürünlerin 15 gün içinde iadesi olduğunu belirtiyor iyi de alalı zaten uzun zaman olmadı. Kullanırken oluşan şeylerden sorumlu olmadıklarını belirtiyorlar. Çocuk aldığımız birey daha çocuk elinden düşer bir yere çarpar daha dayanıklı olması gerekmez mi? Başka marka (Fisher Price ) da aldık sapasağlam. Ayrıca vidalarınız da paslı insan sağlığına dikkat biraz. Devamlı müşterileri olarak bir daha bu markadan alışveriş yapmam

13 Mart 2025 10:46 (Şikayetten 11 ay sonra)

Bu telefonda kronik sorun var fabrikasyon hatalı bütün hepsi aynı verilen paraya yazık.

Serim

Aynı ürün, aynı sorun. Max 10 kere kullandık, hemen takılmaya başladı. Takılınca durmuyor susmuyor, sesi kısılmıyor, yeniden başlatılmıyor. Hatalı bir ürün.

Serim

Aynı ürün, aynı sorun. 10 kere açtık açmadık, hemen takılmaya başladı. Takılınca durmuyor susmuyor, sesi kısılmıyor, yeniden başlatılmıyor. Hatalı bir ürün.

Serim

Aynı ürün, aynı sorun. 10 kere kullandık açtık açmadık hemen takılmaya başladı. Takılınca durmuyor susmuyor, sesi kısılmıyor, yeniden başlatılmıyor. Hatalı bir ürün.

Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Let’s Be Child Bozulan Oyuncağının Arkasında Durmuyor

24 Şubat 2024 12:38
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 00:16
Fisher-Price Markanın Ürününe Sahip Çıkmaması
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Lets Be Child Eğitici Oyuncak İlk Tabletim

04 Kasım 2023 13:14