01 Eylül 2024 20:16

Letgo üzerinden yapmış olduğum 30.08.2024 tarihli iPhone 10 için 11 bin tl istedi. Benden Ardahan'da yaşayan diş hekimi olduğunu belirten m*** t*** isimli şahıs bana güvenli ödeme yapabilirsiniz dedi ve ben parayı attım. Sipariş numarasını da attım, bugün kargoya verecek dedi ama vermedi. Tüm WhatsApp üzerinden olan mesajlarını silmiş. Letgo firmasına ait olduğu için güvenli ödeme yaptım. Letgo'nun böyle bir sayfası yoksa neden o zaman girilebiliyor? Şikayet ediyorum.

02 Eylül 2024 10:50

Letgo üzerinden yapmış olduğum 30.08.2024 tarihli iPhone 11 için 10 bin tl istedi. Benden Ardahan'da yaşayan diş hekimi olduğunu belirten m*** t*** isimli şahıs bana güvenli ödeme yapabilirsiniz dedi ve ben parayı attım. Sipariş numarasını da attım, bugün kargoya verecek dedi ama vermedi. Tüm WhatsApp üzerinden olan mesajlarını silmiş. Letgo firmasına ait olduğu için güvenli ödeme yaptım. Letgo'nun böyle bir sayfası yoksa neden o zaman girilebiliyor? Şikayet ediyorum.

01 Eylül 2024 20:58

Bir gelişme olmadı

01 Eylül 2024 20:05

01 Eylül 2024 20:04

Letgo üzerinden yapmış olduğum 30.08.2024 tarihli iPhone 11 için 10bin tl istedi. Benden Ardahan'da yaşayan diş hekimi olduğunu belirten m*** t*** isimli şahıs bana güvenli ödeme yapabilirsiniz dedi ve ben parayı attım. Sipariş numarasını da attım, bugün kargoya verecek dedi ama vermedi. Tüm WhatsApp üzerinden olan mesajlarını silmiş. Letgo firmasına ait olduğu için güvenli ödeme yaptım. Letgo'nun böyle bir sayfası yoksa neden o zaman girilebiliyor? Şikayet ediyorum.

01 Eylül 2024 20:02

Ek
03 Eylül 2024 20:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

Aynı kisi beni de 16 bin çarptı. Yasal süreç başlatıp sonuç alan var mi?

Ensar
Ensar

Şikayet veya savcılık başvurusu yaptın mı?

Letgo Üzerinden Yapılan Güvenli Ödeme İşleminde Sorun Yaşadım

Elif