Lenovo Wireless Mouse Işığı Yanıp Sönüyor Çalışmıyor!

20 Haziran 2024 19:01
19 Haziran 2024 23:20

Video izlerken normal şekilde faremi kapattım ve videoyu bitirdim. Tam çıkacakken mouse bir anda videodaki gibi bozuldu ben hiçbir şey anlamadım aygıt yöneticisinden silip yükledim, 3 tane farklı pille değiştim ama nafile. Çalışmıyor ve ben rezil oldum mouse' a çok ihtiyacım var ve ben de 2010 lardan kalan çok gereksiz bir mouse kullanıyorum şu anda. Bu arada mouse nin modeli: Lenovo 300 müşteri ama modeller sayfasında bir modeli bulamadım ondan sallıycam.

21 Haziran 2024 09:21 (Şikayetten 14 saat sonra)
21 Haziran 2024 09:29

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Muhammed
Muhammed

Aynı sorunu yaşıyorum. Çözen yok sanırım henüz.

Leyla
Leyla

Merhabalar, Lenovo wireless l 300 mouse aldım 3 ay geçmedi, mouse çalışmıyor. Herhangi bir düşme vs yaşanmadı. İlk başta ışığı açılıyor sonra hiçbir hareketlilik yok, acaba pili mi yetersiz geliyor diye düşünüp, Duracell aldım yine bir sonuç yok maalesef. Benim için hayal kırıklığı oldu resmen, bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl bir çözüm yolu izlediniz? Merak ediyorum.

Hasan
Hasan

Çöp oldu bende de aynı sorun var kaç adet pil değiştirdim maalesef değişen bir şey yok! Çöp...

Cem
Cem

Sorun çözüldü mü? Birebir aynı sorun bende de var

Lenovo Kategorileri