Mertcan
04 Ekim 2024 13:47

Lenovo Yoga Slim6 notebook'umda çok fazla ölü piksel oluştuğu için Lenovo servisine gönderdim. Lenovo servisi, ürünü onarmadan ve üstüne 11 bin liralık masraf çıkartarak iade etti. Lenovo'nun yazılı açıklamasında 'kullanıma bağlı lekeler ve çizikler' denildi. Müşteri hizmetleri ise 'ürününüzün iç ekranı kırıldığı için 11 bin liralık masraf çıkartıldı' dedi. Ürünü gönderdiğimde ekranın içinde kırık yoktu ve fotoğraflarla kanıtlayacağım. Media Markt ile notebookumun fotoğraflarını çektik ve iç ekranda bir kırıklık gözükmüyor, güç düğmesinin üstünde darbe yok. Ürünü servise vermeden önce tek sorunum ölü pikseldi. Ürün bana 'iç ekranı kırık, güç düğmesinin üstünde darbe' ve şu an laptopum açılmıyor olarak geri döndü. Media Markt yetkilisi, laptopumun açılmamasının sebebinin ya statik elektrik ya da BIOS güncellemesi yarıda kalması olduğunu söyledi. Çok mağdur durumdayım. Lenovo servisine gönderdiğimde tek bir sorun varken, şu an 'iç ekran kırıklığı, darbe, laptopumun açılmaması' gibi sorunlarım oluştu. Gereğinin yapılmasını talep ederim. Lenovo markasının böyle bir soruna yol açması gözümde markanın prestijini düşürdü. Artık Lenovo markasından bir şey alırken iki kere düşünmemiz gerekiyor.

04 Ekim 2024 14:40 (Şikayetten 52 dakika sonra)
04 Ekim 2024 14:52

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 17:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 09:40

05 Ağustos 2025 01:53

Lenovo Bilgisayar Lenovo Garanti Kapsamındaki Ürün

Oğuzcan
17 Temmuz 2024 13:33
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
06 Aralık 2024 21:57