Yavuz sonuçtan memnun

Lenovo Laptop Adaptör Sorunu Ve Teknik Servis Mağduriyeti

17 Eylül 2024 18:30
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Lenovo Türkiye ye sorunun çözümündeki gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederim. BDH servisinin eski (2 sene önce üretilen) adaptör göndermesi şık olmadı, sorunlu bir servis olduğunu tekrardan gösterdi, bunun haricinde sorunum giderildi.”

Lenovo LOQ 15IAX9 model laptop bilgisayarımda işlemci ve ekran kartı tam yük ile çalışırken pil azalması (battery drain) sorunu mevcut. Bu konuda Lenovo Türkiye teknik servisi ile görüştüm, gerekli güncellemeler ve ön inceleme yapıldıktan sonra 252009426796 numaralı servis kayıt numarası ile mevcut 170W adaptörümün 230W adaptör ile değişeceği konusunda teyitleştik. Benden önce 170W adaptörü kargoya vermemi, adaptör servise gönderildikten sonra yeni 230W adaptör gönderileceğini belirttiler. Yalnız bugün bana ulaşan kargoda, teknik inceleme yapıldığı, sorun olmadığı ve bu sebepten orijinal mevcut 170W adaptörümü geri gönderdiler ve sorunu çözmediler. Sorunun ve harcadığım zaman mağduriyetim giderilmesi konusunda prestijli bir dünya markası olan Lenovo Türkiye'den destek bekliyorum. Sorun giderilmeyecekse sorunlu bir ürün olduğu için, ürünü iade edip para iadesi talep ediyorum. Sorunun mevcut olduğu videoyu da ekliyorum...

profile profile
18 Eylül 2024 09:33 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Eylül 2024 09:46

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

18 Eylül 2024 09:51

Merhaba, Evet telefonla müşteri hizmetlerinden bir arkadaş dönüş sağladı. Konunun inceleneceği ve dönüş yapılacağı belirtildi. Sorunun en kısa sürede giderilmesini beklemekteyim.

09 Ekim 2024 16:04

İlgili sorunum için adaptör değişimi sağlandı, adaptör 2022 üretimi biraz eski idi sadece. Desteği için Lenovo Türkiye ye çok teşekkür ederim, geç de olsa sorunum çözüldü.

09 Ekim 2024 16:06

Mert sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 12:17

Lenovo Bilgisayar Loq 15IAX9 Yeni Laptopta Pil Azalması Sorunu

Cihan
01 Ekim 2024 09:58

13 Ocak 2025 11:16
Aliberat sonuçtan hiç memnun değil

170W Adaptör Bilgisayarımı Şarj Etmeye Yetmiyor

Aliberat
02 Temmuz 2025 11:20
Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Adaptör Ve Zorunlu Bilgisayar Gönderimi Mağduriyeti

Doğuhan