Lenovo Bilgisayar Doa Süreci - Enflasyon

Volkan
04 Aralık 2023 15:43

8. Ayda Lenovo marka bir tablet aldım. Alırken 2 model arsında kalmıştım ve p11 2. Nesili tercih ettim fakat birçok sorun ile karşılaştım. Birinci defa servise verdiğimde kalem değişti geldi sorunlar devam ediyordu o sırda anakartta yandı ve iade değişim raporu istedim. Amacım iade değişim raporu ile üstüne bir miktar koyup diğer modeli almaktı artık çünkü illallah ettim. Her neyse iade değişim raporu çıktı ama kaç haftada... Bir rapor 2.5 hafta sürdü bu sürede almak istediğim cihaz 15 bin tl'den 21 bin tl oldu. Rapor çıktı kargoya verildi müşteri hizmetlerini arayıp diyorum ki bana PDF olarak iletin Media Markt ekran görüntüsünü de kabul ediyor. Bana yok illa kargo ile vereceğiz bilmem ne deniyor güvenlik için. Ya hocam zaten arayan benim tüm kimlik bilgilerimi alarak işlemlere başlıyorsunuz ne güvenliği. Şu an hala kargo süreci devam ediyor fakat korkum alacağım cihazın fiyatının artması. Sizin uzun süren doa süreçlerini yüzünden ben durduk yere paramı enflasyonda eritiyorum. Rica ediyorum bana raporun PDF halini mail olarak iletin. Servis kayıt numaram 252009207518 cihaz seri no HVA5H0Z4.

04 Aralık 2023 15:55 (Şikayetten 11 dakika sonra)
04 Aralık 2023 16:00

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

06 Aralık 2023 14:59

Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
22 Ekim 2024 16:18
Lenovo Tablet Ve KVK'nın Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Zümra sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo'nun Kurumsal Olmayışı, Asla Ürünlerinin Arkasında Durmayışı.

Zümra
09 Ocak 2024 22:10

Tablet Bağlantı Sorunu Ve İade Talebine Red

Hatice
18 Nisan 16:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 01:57
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Ağustos 2023 13:51