Lays Şifre Olmaması Lütfen Bunun İçin...

30 Ekim 2023 19:48

Son üç aldığımın ikisinde şifre bulunmuyor. Bir de en büyük boyutu alıyorum bilerek ama ikidir kod yok bunu benim oğlum kullanıyor. Oyun oynuyor. Orada değerlendiriyor iki çocuk üzülüyor bu yüzden... Lütfen bu konuya yardımcı olalım diyorum ya özellikle en büyük boyutu alıyorum :((

03 Kasım 2023 12:38

Yeter artık verdiğimiz paralar hep boşa gidiyor kaç kere daha şikayet edeceğiz almayalım mı yani hiç mi almayalım bu ne ya verdiğimiz paralar hep boşa gidiyor dışında şifre var yazıyor içinde yok üçtür oluyor bu yeter artık ya şifrelerin geri iade edilmesi ya da para mı istiyorsun marketçi de geri almıyor bu nedir böyle kesin bana dönüş yapın yeter

Ek
30 Ekim 2023 19:35

Size bir daha video çektim gönderdim lütfen inceleyin ucuz bir şey de değil yani içinde kot çıkıyor katkısı oluyor oğlum seviniyor diye ağlıyorum yapmayın lütfen

30 Ekim 2023 19:40

Ve bu olay benim son üç kerenin diyelim iki güne bir alıyorum ben bunun da bir ve üçüncü seferinde başıma geliyor lütfen hani bunun devamı edeceksek ürünü almaktan vazgeçelim o halde

31 Ekim 2023 09:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

01 Kasım 2023 09:33

02 Kasım 2023 10:17

27 Eylül 2024 14:35
Belkız sonuçtan çok memnun

Belkız
09 Ekim 2023 20:27
"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz"

Furkan
25 Kasım 2023 14:40