Sude sonuçtan hiç memnun değil

Lavinia Vip Sakarya Sözde Güzellik Merkezi!

09 Eylül 2024 19:07

Sözde güzellik merkezi, hayatımda böyle kötü işletme görmedim. Çalışanları yoldan çevirip işi öğretmişler sanki, iletişim kuramıyorlar. Güler yüzü geçtim, konuşamıyorlar bile. Satın alırken çok tatlı konuşuyorlardı, bir aldık, kötü oldu hepsi. Cilt bakımı ve lazer aldım. Cilt bakımı siyah noktalar için, cildimde bir gram değişiklik olmadı. Lazer için de buz lazer önerdiler. Daha pahalısı gelince Alex'e geçirdiler. Daha pahalısı gelince ısrarla, ısrarla geç geç diye ne zaman gitsem sürekli beni başka cihazdan cihaza taşımaya çalışıyorlar. Zamanında onlara da girdim, Alex dökülme yapmıştı. Bu süper dedikleri bir gram dökülme yapmadı ve benim seansım bitmemesine rağmen bana bitti diyorlar. İmzam yok, sistemde öyle gözüküyormuş. Ben her çıktığımda imza attım. 9+5 seans, 7'sine girdim, bana bitti diyorlar. Demin girdiğimde, 'Normalde bitti, sen fazladan giriyorsun şu an' dediler. Şaka gibi, fazlaysa niye gün verdin bana? Mantıksız konuşup duruyorlar. Yalan kesinlikle, 18 yaşındayım diye beni yanıltacaklar akıllarınca. Hakkımı helal etmiyorum. Lazeri bile özensiz, pis yapıyorlar. Acıyor diyorum, cihazın köşesiyle vücudumu çiziyor. Israrla bastıra bastıra yapma diyorum, bir tarafı yapıp diğer tarafı yapmıyor. Yarım yamalak iş yapıyor. Bana satarlarken tek kişi girecek dendi, 3 kişi girip çıktı. Güya gözlük takacaklar, görünmeyecek. Sana da gözlük takacaklar dendi, lazer ışığı gözümü kör etti. Resmen saçmalık. Sürekli işe yaramamasına rağmen cihaza geç deyip durmaları da sinir bozucu. Hayır diyorsam hayır. Ne her seferinde soruyor. Bunların üstüne, 'Sen devam et lazere' dendi. Hakkımı vermediniz ki. Bir de sanki işe yarıyor da devam edeceğim sizinle. 'Yarın gel' diyorlar, randevu veriyorlar. Bittiyse niye veriyorsun, bitmemiş ki veriyor. Kim kime beleş seans verir? Hakkım olanı almadım, almak da istemiyordum. Ne haliniz varsa görün. Helal olmasın o para size.

Tuba
Tuba

Hakkını ara ve vaz geçme bende aynı durumdayım biz susar vazgeceresk çok kisidaha böyle zorda kalabiliri susmayalım

Aspera's Beauty Hizmetten Memnun Değilim

24 Ocak 2025 10:23
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Gold Queen Estetik Lazer Kayseri Şubesinden Şikayetçiyim

23 Ocak 2024 10:44
Azime sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 21:06