Lastikcim Lastikçim Sitesinde Yaşadığım Deneyim

Perşembe günü ürün alıyorum. Çarşamba günü olacakta bana gelecek sene 2023, 6 günde kargo teslim ediliyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Çok bilmiş cevap veriyorlar. Alın malınızı kardeşim istemiyorum. Çevremde herkese kötüleyeceğim. Yok bizden 4 günde çıkar kargodan 4 günde gelir. O zaman malı satarken insanlar bunu söyleyin. Bütün yol planlarım altüst oldu.

1 Destek
26 Aralık 2023 20:47

20.12.2023 siparişim halen gelmedi. Keşke direk bayiden alsaydım. En azından bir muhatabım olurdu. Rezil oldum. Sipariş no:733269

27 Aralık 2023 09:38

GKN kargo isimli bir kargo şirketi ile anlaşmışlar 15 farklı numarayı aradım. Açan yok dümdüz uyutulduk.

27 Aralık 2023 11:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Lastikcim.com üzerinden vermiş olduğunuz siparişler 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir ve kargo firmasının bölgenizdeki yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 3-4 iş günü içerisinde sipariş tamamlanır. 20.12.2023 tarihinde verdiğiniz siparişinizin tahmini teslimat tarihi arada hafta sonu olması sebebiyle 27-28 Aralık'tır. 20.12.2023 tarihinde vermiş olduğunuz siparişiniz ile ilgili 23.12.2023 tarihinde müşteri hizmetlerimizi arayıp gecikme ve kargo firmasına ulaşamadığınız yönünde talepte bulundunuz. Lastikcim.com ekibi olarak talebiniz sonrasında ürünlerin en kısa sürede teslim edilmesi için GKN Kargo ile sürekli olarak iletişimde olarak planlanan teslimat süresi içerisinde teslim edilmesi için gerekli tüm desteği sağladık. Aynı zamanda GKN Kargo ile iletişim kuramadığınız için firmanın sizleri arayarak süreç içerisinde destek olmalarını da sağladık. Kargo firmasının da sizleri arayarak bilgi verdiği üzere, ürünleriniz bugün gün içerisinde tarafınıza teslim edilecektir. Burada beyan ettiğiniz gibi ürünleri kabul etmek istemiyorsanız gerekli işlemleri sağlayabiliriz. Kargo firması kaynaklı yaşamış olduğunuz bu karışıklık için özür dileriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Lastikcim.com

27 Aralık 2023 18:08

Kargo şirketinden aldığım, bilgi 3 lastiğiniz Konya'da, 4. Lastiği Ankara'da suriyeliler yüklerken yanlışlıkla Adana arabasına yüklenmiş. Oradan gelecek dediler.

27 Aralık 2023 18:09

4. Lastiğim saat 17:30 geldi, okeye 4. Arar gibi lastiğin 4. Sünü arıyoruz. Allah tazı olsun.

Yedek Parça Budur Yedekparçabudur Ürünü Teslim Etmiyor Muhatap Yok

Satın aldığım ürün 1 haftadır kargo hareketi yok, N11 sisteminde kargo teslim edildi durumuna düştü. Ama kargo takipte v...

Epttavm'de Geciken Kargo Ve Bahaneler

Epttavm üzerinden iki adet ürün siparişi verdim. 6 gündür kargoya vermediler. İletişim numarasını arayınca kargo hazırmı...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular