Savaş sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 13:12

Dört adet lastik siparişi verdim. Ürünler 2023 üretimi olmasına rağmen eksik gönderim yapıldı ve 2022 üretimi lastikler gönderildi. Firmanın bu tutumuna karşı dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Benzer bir durumla karşılaştım.

18 Kasım 2023 10:00

Şikayetvar sitesine yazınca aradılar firmadan i*** bey diye hemen aldırıyorum dedi lastikleri ücret iadesi yapıyorum dedi artık kendim taksi tuttum 400 TL verdim gittim kendi imkanlarımla kargo şirketi verdim orada verdikleri kargo iade kodu hatalı çıktı şimdi de yeni iade kodu bekliyoruz hem mağdur ettiler hem de eksi 400 TL olduk bravo lastikcim Allah'a havale ediyorum sizi lütfen yayınlansın bu mesaj başka vatandaşları mağdur etmesinler

18 Kasım 2023 09:01

4 adet lastik sipariş verdim aracım tüm lastikleri değiştirmek şirket hem 2 adet göndermedi gönderdiği 2 adet lastikte üretimi 2023 fiyatını verdiğim lastikten 2022 üretim göndermiş ne aracımda lastik var gidip kargoya vereyim ne de göndermediği lastiğin ücret iadesi bile lastikler firmamıza ulaşmadan ücret iadesi yapılmaz diyorlar firmaya lastik göndermediğin lastiğin ücret iadesi ver ki gidip dürüst firmadan alayım diyor yani benim başıma geldi sizin başınıza gelmesi bu firmadan sipariş verilirken bunlar aklınızda bulunsun Şikayetvar sitesine yazınca hemen aradılar ücret iadesi yapacağız dediler  artık Allah'a havale ediyorum bu firmayı gelen 2 lastik burda birkaç gündür kokudan dükkana girilmiyor

18 Kasım 2023 08:41

4 adet lastik siparişimi verdik tane hiç gelmedi 2 gelenlerde biri üretim yılı yanlış iade süreci problemli bir de ücret iadesi şirket gönderdiği lastiğin ücreti talep edilince lastik bize geri gelince ücret iadesi yapacağını belirtiyor şirket göndermediği lastiğin ücreti bile iadesi zorluk yaşatıyor kim bu şirketten lastik alacaksa dikkatli olsun mağdur ediyorlar vatandaşları

Ek
17 Kasım 2023 15:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

Lastikcim.com Mağduriyeti Kesinlikle Ürün Almayacağım

08 Aralık 2023 14:09
Bora sonucu yetersiz buldu

22 Kasım 2023 08:20
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 15:20

Lastik Deposu Ürün Alırken Dikkat

18 Mart 2024 12:10
lastik-deposu-urun-alirken-dikkat-2.jpg
lastik-deposu-urun-alirken-dikkat-1.jpg
Doğanay sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 14:09