Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Müşteri Hatlarına İlgisizliği

13 Ekim 2023 21:32

5 Temmuz 2023 günü Range Rover sport aracımla Ayvalık'ta trafik kazası geçirdim. 7 Temmuz'da sigortanın yönlendirmesiyle aracım İzmir Borusan yetkili servisi özgörkey otomotive çekildi. 8 Temmuz günü eksper servise gidip tespit yapıldı. 11 Temmuz'da parça siparişleri İngiltere'ye sipariş verildi. Aracımla ilgili defalarca bilgi sormama rağmen aracımın tamirinin bitirilmediği tarafıma ilgili servis görevlisi tarafından beyan edildi.
Bir tesadüf sonucu 3 Ekim 2023 tarihinde İzmir'de işim olduğundan servise uğradım. Aracımın tamirinin bittiği söylendi. Ekte WhatsApp görüşme metinlerinde de görülebileceği gibi servis yetkilisine kazadan hemen sonra süspansiyon ve çekiş arıza ışıklarının yandığını bunun da göz önünde tutulmasını rica ettim, ancak araba bitti dendiğinde süspansiyon arızası ışığının yandığını ve arızanın kaza ile ilgili olmadığını belirttiler.
Ayrıca servis yetkilisi kriko stepne sisteminin paslanmış olduğunu açılırken kırıldığını beyan etti ve stepnemin yerinde değil de arka bagajda olduğunu gördüm, ancak kazadan evvel böyle bir arıza yoktu.
Netice olarak kanunen 45 günde bitmesi gereken tamir işleminin 90 günde tam olarak bitirilmediği, halen de süspansiyon ışığının yanar durumda olduğundan dolayı bunların yapılması ve aracımın İstanbul ikametime yakın olan Bostancı Kosifler Oto'ya çekilmesini rica ettim, çünkü 7 Eylül'de aracımın muayene süresinin bittiğini gördüm.
Bu şekilde trafiğe çıkmasını sakıncalı olduğunu düşündüğümden Borusan Oto müşteri hizmetlerini arayarak bu konudaki gerekli işlemin yapılarak aracımın İstanbul'a teslim edilmesi gerektiğini söyledim.
Ancak ben şahsen onlara başvurduğum halde, onlar bayi üzerinden bana haber yollayarak bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu aracın Türkiye'de değil de bir Avrupa ülkesinde böyle bir sorun yaşamayacağını, bütün eksikliklerin giderilerek müşteri lehine durum değerlendirilerek müşteri memnuniyeti anlamında sonuçlandırılacağını düşünüyorum.
Maalesef Türkiye'de bu segmentteki otoları dahil satanların böyle bir müşteri memnuniyeti anlamında daha olgunlaşmadıklarını maalesef görüyorum. Dolayısıyla firma bu konularda bana yardım edemeyeceğini söylemiş olmakla beraber, ben aracın 3 ay olmamasının mağduriyetini daha fazla yaşamamak adına ve aracı teslim alırken ve aldıktan sonra yapacağım tüm masrafların trafik cezası dahil, yakıt dahil, bunların da hepsine haklarımın saklı kalması kaydıyla almayı düşünüyorum ve bu konuda gerekirse dava açmayı düşünüyorum.

13 Ekim 2023 21:45 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Tuncay
16 Ekim 2023 15:52

Geri dönüş yapan müşteri hizmetleri yöneticisi bu konuda beni dinledikten sonra şikayetlerimi ilgili servisi aktarabileceğini asıl problemim olan Aracımın �İstanbul'a getirilmesini sağlayamayacağını Dolayısıyla hiçbir şekilde yardımcı olamayacağını anlatmış oldu. Telefonla konuştuktan sonra sanki Land Rover değil de başka bir marka temsilcisi ile görüştüğümü hissettim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Otomotiv A. Ş. Tarafından Maruz Kaldığım Mağduriyet

Hüseyin
14 Ağustos 2024 16:21
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Otomotiv İkame Araç Sorunu

Eyüp
14 Aralık 2023 14:31

Land Rover Borusan Oto 2 Aydır Aracımı Servisten Çıkaramadı

Behiç
10 Haziran 2024 17:27

Land Rover Borusan Araç Gelmiyor Dendi, 1 Yıl Oyalandım.

02 Mart 2024 16:47
Land Rover Borusan Araç Gelmiyor Dendi, 1 Yıl Oyalandım.

Yeni Araçta Sürekli Motor Arızası: Güvenlik Tehlikesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Yusuf
22 Kasım 2024 14:43