Sena sonuçtan hiç memnun değil

Laidee Couture Laidee Özel Dikim

Laidee Couture Laidee Özel Dikim
17 Ağustos 2023 12:14

Laidee Couture mağazasından arkadaşımın nişanı için elbise diktirdim. Nişan Ağustos ayının sonunda olmasına rağmen Temmuzun başında gittim ve bana Temmuzun sonunda elbisemi vereceklerini söylediler. İlk gün gittiğimde bütün ölçülerim alındı ve 2-3 hafta sonra teslim alabilirsiniz dediler. O görüşmede boyu ve kolu için hassas olduğumu kolunun dar olamamasını boyunun ise kısa olmamasını söyledim. Mesaj attıklarında elbisemi almaya gittim hem boyu kısa olmuş hem kolu dar. Tadilat yaptılar 10 gün sonrasında tekrar çağırdılar bu defa boyu uzun kolu ise hala dar oldu. Evimle mağaza arası uzak mesafe olduğu için ve artık gidecek ne vaktim ne de sabrım olmadığından pazartesi evime yollayacaklarını söylediler. Pazartesi evde elbiseyi beklememe rağmen elbise çarşamba günü elime ulaştı. Evde elbiseyi incelerken tülü ve astarının aynı boy olmadığını fark ettim daha sonra elbiseyi giydim ve fermuarı kapatacakken asla zorlamadığım halde fermuar patladı. Şimdi ise iade almayacaklarını ve bu elbiseden yüzlerce diktiklerini hatanın onlarda olmadığını söylüyorlar. O kadar kötü yer ki nişana 1 hafta kaldı ve şu an elbisem yok. Mağdur olmak istemiyorsanız diktirmeyin.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Laidee Couture Ümraniye Şubesinde Çalışanların İlgisiz Tutumu Ve Terzi Sürecinin İhmal Edilmesi

26 Aralık 2025 14:42
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2025 17:07
Yanlış Beden, Kirli Ve Eksik Teslim Edilen Elbise İle Nişan Öncesi Mağduriyet
yanlis-beden-kirli-ve-eksik-teslim-edilen-elbise-ile-nisan-oncesi-magduriyet-4.jpg

Nişanlık Alışverişimde Yetersiz İlgi Ve Deneme Kısıtlaması

26 Kasım 2025 11:09