Laguna Thermal Resort & Spa'dan Aldığım Paket Süresini Fiyat Sorunu

09 Eylül 2024 15:32

26.05.2024 tarihinde Laguna Termal Hotel'den 5 yıllık paket satın aldım. 02.09.2024-09.09.2024 tarihinde konaklama yaptım ve paketimi +5 yıl daha uzatmak istedim, Fiyat aldım, daha sonra bana 10 yıl 2 haftalık paket fiyatı verdiler. Bende 1 yılda 2 hafta tatil yapamayacağımı söyledim. Bana verilen bilgi 1 haftanızı sonraki sene kullanırsınız dendi. Bende buna göre hesap yaptım bu durumda toplamda 20 tatil demek oluyordu. Fiyatı kabul ettim. Daha sonra sözleşmeyi yenilemek için ilgili departmana gittik. Kendileri ile bu konuyu tekrar konuştuk herhangi bir yanlış anlama olmaması için, Bu sefer bize 1 yıl içinde 2 haftanızı bitirmeniz gerekir dendi. Bizde o zaman +5 yıl uzatalım dedik bu durumda, bu seferde size verdiğimiz fiyat geçerli değil denildi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Fiyatı veren sizsiniz, işinize gelmeyince sarhoştum Aydın ben bu işten çaydım. O fiyat geçerli değil. Biz paket satın almak istediğimiz halde karşı taraf satış yapmak istemiyor. Sanırım ya paraya ihtiyaçları yok ya da kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar. Kimsenin kimseden haberi yok. Birinin dediği birini tutmuyor. İşlerine geldikleri gibi davranıyorlar.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 21:05
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 14:23

Hattuşa Termal Otel'de Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zarar

28 Ocak 2025 00:20
Seray sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 19:09