Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Honor Pad X9 Ekran Sorunu Ve KVK Servis Ücreti Şoku

Muharrem
12 Ekim 2024 17:13

Honor Pad X9 Ekran arızası KVK servis tarafından garanti kapsamına alınmaması ve ekstra ücret talep edilmesi. Tablet ekranında dikey yeşil çizgiler oluştuğu için servise götürdüm. Tablet 8 ay önce düşerek köşesinde darbe almıştı fakat darbeden sonraki 8 ay sürecin herhangi bir arıza veya herhangi bir sorun oluşmadan çalışıyordu. Sonrasında 3 gün öncesinde önce hafif hafif ekranda dikey çizgiler oluşmaya başladı. Dokunmatiğinde veya çalışmasında bir sorun yok çizgiler zamanla daha belirginleşmeye ve kalınlaşmaya başladı. Sorunun sebebi ya yazılımsal ya da ekranın kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Telefonu Honor desteği arayarak KVK servise götürdüm. Teknik uzman bakmadan ekran için ücretli değişim talebi girilmiş sisteme. Herhangi bir inceleme olmaksızın garantili üründen para talep edilmesi KVK Bakırköy servisin müşteriden ne koparsam kardır mantığına bağlıyorum.

Kahraman
Kahraman

Ben yaklaşık 4 aydır bunlarla uğraşıyorum. Tüketici Mahkemesi sürecimiz devam ediyor. Bunlar bırakın yetkiliyi servis bile değiller! İnternette hemen her markanın Yetkili servisi ve müşteri hizmetleri gibi çıkıyorlar. "Tavsiyemiz.com, Müşterihizmetlerimiz.com, NST bilişim, Türkiyedistribütör.com" gibi siteler hep bunlara ait! Google'a reklam verip, arama motorunda"Müşteri, Yetkili, Servis" gibi kelimeleriyle arama yapıldığında en üstte bunlara ait bu sitelerden biri çıkıyor ve ağlarına düşürüyorlar!

Hatice
08 Temmuz 2025 21:34