21 Eylül 2024 13:40

Kuyruk yağı kremi ve 2 ürün daha sipariş etmiştim. Kuyruk mix kremi kapağı iyi kapatılmadığı için kargoda akmıştı, param boşa gitti. Bunu satıcıya maille bildirdim, sonra yorumla anlattım ama 10 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde bana dönüş olmadı. Güvenerek ürünleri aldığım satıcıya güvenim kalmadı. Bir kez satayım da gerisi beni ilgilendirmez düşüncesindeler galiba!

21 Eylül 2024 14:12 (Şikayetten 32 dakika sonra)
03 Ocak 2025 10:37

Merhabalar websitemizden satın aldığınız ürünün açıklamasını okuyabildiniz mi? Mevcut yanlış anlaşılma ile ilgili geri dönüşünüzü bekliyoruz.

Emine

Yaşadığınız iletişim ve ulaşım sorunundan dolayı güvensizlik yaşamanız olağandır. Satıcı bu gibi durumların, yorumlara yazmak yerine bir çok yorum var soru - cevap şeklinde ilerdiği için yorum kısmı, Web sitesinde yer alan numaralardan ulaşılarak kargo, ürünlerle ilgili soru ve sorunların iletilmesini, defâtle söyler hep. Web sitesinde yer alan numaralardan daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Emine

Merhaba, benzer sorunu ben de yaşadım ve benim ürünüm sıkıca sarıldığından sorunsuz geldi yalnız kapak kapanmıyor kapağı iyi kapatılmadığından değil, ambalajı sağlam olmadığından, kapak sıkıca kapanmıyor. Krem ambalajlarınında değişmesi gerekiyor, ambalaj sorununun farkında olduklarını, bu sorunun çözüleceğini söylemişlerdi, ambalaj çalışmaları devam ediyor muhtemel diye düşünüyorum. İletişim sorunu, çoğu zaman ki gibi tazeliğini koruyor. Ambalajlardan ve hepsinden önce en önemlisi olan, iletişim sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerek. Aksi hali, itibar ve güvensizlik oluşturuyor. En kısa zamanda çözülmesi temennisiyle...

21 Nisan 2025 18:21
Siparişler Eksik Gönderildi, Stokta Olmayan Ürünler Satıldı