Kügerr -

3 Şikayet
İlknur sonuçtan memnun
İlknur
23 Mart 2024 19:29

"Ürünle ilgili yetkili birim aradı sorunla ilgileneceğini söyledi yardımcı oldular teşekkürler"

İlknur Şikayetini Yayından Kaldırdı
Deniz sonuçtan çok memnun
Deniz
30 Ocak 2024 14:02

"Leyla hanım çözüm odaklı naif tutumuyla Teknik ekibinizi aynı gün yönlendirdi. Online kurulum desteği verildi. Kurulum sürecini her gün takip edip bizzat destek verdi. Duvar havalandırmasının acilimi makul çizimlerini yaptı ve Aspiratör borusunun dahi düşünüp temin etti ve gönderdi kendisine çok teşekkür ediyorum Özellikle teknik ekipte görev yapan Yasin Bey online desteğiyle her gün aradı mutfak ta yapılan tadilatımı ve duvarda açılacak havalandırma ölçülerini çizdi hesapladı gönderdi. Güzel bir sonuç alınması için günlük mesaisi dahilinde olsa da zaman verdi sürekli alternatif çözümler üretti ve onun 2 haftadır desteğiyle bugün aspiratör kuruldu. Teşekkürler Yasin Bey emeğinize sağlık. Bu kadar özverili ve firmasına bağlı insanlarla çalışmanız çok büyük şansınız. Sizi eleman seçiminizden dolayı kutluyorum. Onların nezdinde teşekkürlerimi iletiyorum."

Deniz Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mustafa sonuçtan çok memnun
02 Ağustos 2023 10:43

"Teşekkürler Kügerr."

Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Kügerr 9 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Kügerr DIS 60 (90 cm)
Kügerr DIS 60 (90 cm)
Yeni karşılaştırma için model ekle
Karşılaştır

Davlumbaz Şekli Eğimli
Kontrol Tuşları Dokunmatik
Maksimum Çekme Gücü 983 m3/sa

Marka Profili

Kügerr 9 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Marka Karnesini Gör