Kuban Kuyumculuk Kuban Gold Kusurlu Ürün Satıyor!

10 Mayıs 2024 01:05

Size yaşadığım son derece hayal kırıklığı verici deneyimi aktarmak istiyorum. Yalova kuban Gold mağazasından aldığım bir pırlanta yüzüğün, garanti kapsamında taşı düşmesi üzerine mağazaya geri götürdüm. Yeni bir taş takıldı ancak maalesef bu taş da düştü. Mağazaya yüzüğümün kusurlu olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini ilettim. Ancak mağaza, aynı yüzüğün değiştirildiğini iddia ederek bana geri vermek istedi. Ben yüzüğümün değişmediğini ısrarla savunduğum için yüzüğü almadım, benim ısrarım üzerine aralarında bir yanlış anlaşılma olduğunu yüzüğün aslında değişmediğini kabul ederek sadece tamir edildiğini ifade ettiler. Ben dikkatlice bakmasan yüzüğümün değiştiğini sanıp mağazadan ayrılacaktım. Mağaza yüzüğü tekrar firmaya gönderip değiştireceklerini söyleyerek haftalarca beni bekletti.

Toplamda iki ayın üzerinde bir süre geçmesine rağmen, bugün bana yüzüğün aynısı ile değiştirilemeyeceğini, farklı bir yüzükle değişim ya da şu anki kura göre bozum fiyatını iade edebileceklerini belirttiler. Ancak mağazalarında beğendiğim farklı bir yüzük olmadığını ve sadece bana kusurlu satılan yüzüğün kusursuzu ile değişimini ya da bozum ücreti değil, verilen zararın karşılığı olarak bugünün kuru ile tam ücret iadesini talep ettiğimi ifade ettim. Ben ürünü kusurlu olduğu için iade ediyorum beğenmediğim için değil. Aksine çok severek taktığım benim için manevi değeri yüksek olan, eşimin evlenme teklifinde taktığı yüzük olması ekstra can sıkıcı bir hal almasına sebep oldu. Oldukça memnuniyetsiz olduğumu her fırsatta ifade ettim ancak mağaza yetkilileri yardımcı olmadılar. Defalarca mağazaya gittim, geldim ancak sürekli bekletildim ve bahanelerle oyalandırıldım.

Bu deneyim, daha önce birçok zincir markadan alışveriş yapmama rağmen yaşadığım en kötü müşteri hizmeti deneyimim oldu. Bu kadar kötü bir hizmeti hiçbir kuyumcuda yaşamadım. Bir müşteri olarak, mağduriyetimi önemsemedikleri ve aylardır beni mağdur ettikleri için kuban Gold yöneticilerine karşı tüketici haklarımı kullanmak zorunda kalacağımı belirtmek istiyorum.

Konunun, mağazada bulunan S**** Bey veya K**** Hanım ile bir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Onlar sadece kendilerine söylenenleri yapıyorlar ancak öfkemizin onlara yansıtılmamasını umuyorum.

Ekli görsellerde de görüleceği üzere, yüzüğü mağazaya verdiğim tarih itibarıyla hala sonuçlanmayan bir süreç yaşadım ve bu deneyimimi sizinle paylaşmak istedim. Bu tür yazılar, marka hakkında daha şeffaf bilgiler sunarak diğer tüketicilere rehberlik edebilir.

08 Temmuz 2024 09:49

Kuban Gold'dan aldığım pırlanta yüzüğün bir taşının düşmesiyle ilgili bir şikayetim profilimde mevcut. Bugün, yüzüğümde ikinci bir taşın daha düştüğünü fark ederek güne başladım. Bu durum beni gerçekten çok üzdü ve mağdur etti. Kuban Gold'a bu konuyla ilgili mesaj attım, fakat maalesef hiçbirine cevap alamadım. Hayatımda ilk defa bir alışveriş deneyimi beni bu kadar yıprattı ve kandırılmış hissetmeme neden oldu. Yüzüğüm artık tamamen kullanılamaz halde.

Bu markadan alışveriş yaptığım için çok pişmanım! İnternetten tüm yorumları okuyun; onlarca, yüzlerce şikayet var! Bu kadar kötü bir firmanın, kendi içerisinde dönen kötü insan ilişkileri ile nasıl satışa devam edebildiğini anlamış değilim.

Ek
profile profile

30 Temmuz 2025 07:42
Aldığım Yüzükte Kusur Ve Eksik Bilgilendirme
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Pırlanta Müşteri Mağduriyeti

26 Ağustos 2025 16:50
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Farklı Fiyat Politikaları Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Şubat 2025 10:05