Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Aydın Kardeşler Yetkili Servisi

Kuba Motor Aydın Kardeşler Yetkili Servisi
23 Mart 2024 11:39

Yaklaşık 20 gün önce Aydın Poyraz'dan sıfır kilometre 125 CC Kuba Brillant marka bir Scooter motosiklet satın aldım. Motosikletim 160 kilometreye ulaştığında, kalkışlarda titreme yapmaya başladı. Bu durumu Aydın'daki sanayi sitesinde bulunan Kuba yetkili servisi kardeşler motorsiklet servisi'ne bildirmek için servise gittim. Servisteki usta o sırada başka bir motosiklet üzerinde çalışıyordu. Motosikleti 20 gün önce sıfır aldığımı ve henüz 165 kilometrede olduğunu, yaklaşık 10 kilometredir kalkışlarda titreme yaptığını anlattım. Usta, yüzüme bile bakmadan, 'bunlarda kronik, kasa ağır, yapacak bir şey yok, bakıma geldiğinizde temizliğini yaparız ama düzelmez, ' dedi. Motosikletin 125 CC olduğunu ve kasanın nasıl ağır gelebileceğini anlatmama rağmen, 'olsun, bunlarda böyle, ' diyerek geçiştirdi. Şimdi soruyorum: 70 bin tl ödeyerek sıfır kilometre aldığım, garantili ve daha 165 kilometrede olan bir motosikletin bu sorununa yetkili servisin bu tavrı ne kadar doğru? Sanayideki yetkisiz motor tamircileri çok daha iyi hizmet veriyor. Böyle kişilere yetki verilmemeli. Esnaflık bu değil. Servis, satılan ürünü incelemeden, test sürüşü yapmadan, sorunu çözmeye çalışmadan müşteriyi nasıl geçiştirebilir ve garanti hizmeti vermez? Belki sorun çok basit bir şeydi. Belki kavrama ya da şanzımanla ilgili ciddi bir sorundu. Ya da gerçekten ustanın dediği gibi kasa motora göre ağır geliyorsa, neden bu şekilde üretim yapılıyor? Bu nasıl mühendislik? Bunun bir hesabı, kitabı yok mu? Ya da bu sorun kronikse, ben bu motosiklete böyle binmek zorunda mıyım.

Özkan
Özkan
23 Mart 2024 11:25
aydin-kardesler-kuba-yetkili-servisi-1.jpg

Yoruma verilen cevap

Bekir
Bekir

Hocam bende de aynı motordan var benimkinde öyle bir sorun yok bayi kaynaklı olduğunu düşünüyorum satmadan önce sıfır motosikletleri bayiler bir gözden geçiriyor yani bizim bayi öyle ama bilmiyorum ben bayağıdır kullanıyorum memnunum küçük sıkıntılar var mesela arkadaki sepet biraz ses çıkartıyordu lastiklerini değiştirdim kesildi ön kısımdaki telefon cebinin de aynı şekilde onu da lastikle destekledim şu an güzel yani ses falan yok bence siz başka bir servise danışın derim

Kuba Superligt Ayıplı Ürün

18 Kasım 2023 12:26
Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Üzeyir
01 Eylül 2023 12:39
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Arome 125 Pro Ve Bitmeyen Arızalar, Parça Sorunu!

Barış
13 Ağustos 2024 22:16