12 Ekim 14:47

Kremlin Outlet'in Instagram hesabı üzerinden, Shopier aracılığıyla 146194254 numaralı siparişimle arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir bot aldım. Arkadaşıma gelen ilandaki ürünle aynı olmasına rağmen, bana gelen botun tabanında kahverengi bir platform bulunuyor ve bu, ürün görsellerinden farklı. Firmaya bunu belirttim, ses kaydı da mevcut, ancak saatlerce mesajım görüldü ve cevap verilmedi. Değişim istedim. Satış sözleşmesinde iade hakkım da var ama ne değişim ne de iade yapabilirsiniz dediler. Görselle aynı diye bir yanıt aldım. Ürünü Shopier mağazalarından aldım ve iademi istiyorum. Bunun için de bütün haklarımı kullanacağım.

12 Ekim 17:14

Hala dönüş alamadım üç bin TL'lik ürün için değer mi? Sattıkları gözlüklerin değişimini yaptıklarını da duydum ama defolu ürünü değişim ve iade yapmıyorlar firmaya yasal yollara başvuracağımı bildirin sonuna kadar da uğraşırım merak etmeyin

12 Ekim 17:23
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu

Işık farkı var dedikleri fark buyurun alt platform rengi tamamen farklı

13 Ekim 09:55

Shopier'i aradım form gönderdiler iki gün içerisinde iade yapmak zorundalar iki gün içerisinde dönüş alamazsanız ekibimiz inceleyecek dediler   storylere devam ediyorlar şöyle satışlar patladı böyle patladı diye

17 Ekim 11:42
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu

Arkadaşlar merhaba yoğun ısrarlarım sonucu değişim yapabildim WP numaralarından değişim kağıdını gönderdiler ancak gidiş dönüş kargo parasını içine koyun diyorlar 180 TL kargo 60 küsur tutuyor kendi hatalarının bedelini de bize ödetiyorlar kargodan 180 TL çıkmazsa zaman aşımına uğrarmış yani mecbursunuz diyorlar. Ama değişimi hızlı yaptılar bu kez gelende sorun yok çok şükür

Bengüsu
19 Nisan 16:37