Burs Ödemesi Gecikmesi ve Belirsizlik

Merhaba, normalde bursum her zaman 00.00 da yatarken Ekim ayında yatmadı. Acaba neden haber verilmedi? E devlette de bursun devam ettiği görünüyor. Hiçbir şekilde anlamadım ve neden böyle oldu. Burs kesildiğinde direk krediye dönmüyor muydu. Lütfen gereğinin yapılmasını talep ederim.

18 Ekim 2024 15:09

KYK bursum kesildiği için harçlık avansım kesildi kredim onaylandı harçlık avansım ödendi ama hâlâ kullanamıyorum aradan 1 gün geçti hâlâ harçlık avans limitiniz bulunmamaktadır diyor kullanıma ne zaman açılır harçlık avans limitim. Yardımcı olur musunuz

Yorumlar(12)

Ödemeye açtıktan sonra bir gelişme oldu mu

Çözüm bulabildiniz mi? Kykyi aradınız mi aradıysanız ne dediler benim de yatmadı

E devlet üzerinden KYK Burs Ödeme açma başvurusu yapmanız gerekiyor

Merhaba, normalde ayın 7sinde yatan KYK bu ekim yatmadı. Ortalamam 2nin altında olduğu için bursum krediye dönüşecek sanıyordum. Gençlik ve Spor Bakanlığını aradığımda öğrendim ki bu yıldan itibaren burslar otomatik krediye dönüşmüyormuş ve kredi başvurusu yapmak gerekiyormuş.

Düzeldi mi acaba aynı şekilde benimki de yatmadı

KYK Bursum Neden Yatmadı?

KYK bursum normalde bugün yatması gerekirken yatmadı. E devletten kontrol ettim kesilme veya krediye dönme durumu da yok...

2 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular