Canan sonuçtan hiç memnun değil

Koyuncular Kuyumculuk (Bursa) Fazla Fiyat Verip Yanıltıyor

19 Ekim 2023 10:09

Bursa Koyuncular Kuyumculuk'tan 8 ayar yüzük aldım 4600 lira dediler size 4300 olsun dediler bizde inandık aldık sonraki gün başka kuyumcularda sordurduk 1100 1200 lira fazla vermişsiniz normalde en fazla 3000 3100 lira olur dediler biz depremzedeyiz ve ne durumlarda aldık onu 1200 lira onlar için çok olmayabilir ama bizim için çok hakkımızı helal etmiyoruz, ayrıca arayıp durumu izah ettiğim halde bana sorduğunuz kuyumcular merdiven altıdır şu bu deyip saçmaladılar!

Canan
Canan
24 Ekim 2023 12:10

Bizi arayıp işte biz hakka girmek istemeyiz yüzüğü getirin geri 4300 liranızı verelim dediler bizde yüzükte hiçbir daraltma falan yapmamıştık zaten götürdük kuyumcunun personeli aldı hesap makinesini bir şeyler hesapladı sanki kendi suçu değil yanlış hesaplamak bana 4300 liralık yüzüğün iadesini 3050 lira olarak yapabilirim diyor nasıl böyle olur yanlış hesaplamasaydınız diyorum biz yanlış hesaplamamışız hepimiz baktık şu bu diyor sonra eşimde biraz ters konuşunca bende kabul etmeyince iş kötüye gidecek anladılar kredi kartından aldığımız için 4130 lira iade yaptılar biz haklarımızı bilmesek ya da şüphelenip başka kuyumculara sormuş olmasak 1200 lira fazla almışlar bizden Allah korkusu olmayan insanlar asla ama asla o kuyumcuya gitmem artık çevremde de herkese söylüyorum yanlışlıkla dahi gitmesinler böyle kuyumculara

Akcan Kuyumculuk (Bursa) Ürün İade Edilmemesi

17 Temmuz 2023 09:28

Haktan Kuyumculuk İnsanları Yanıltıyor

24 Şubat 2024 23:35
Guljan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 13:44
Güneş Kuyumculuk Kağıthane Şikayetçiyim
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Rızvanoğlu Kuyumculuk 2 Kat Fazla Para Alıp Ürün Satıyor

02 Mart 2024 17:49