Köylü Kızı Hayali Takip Numarası, Siparişimiz Ortada Yok!

Köylü Kızı Hayali Takip Numarası, Siparişimiz Ortada Yok!
14 Mart 2024 13:33

koylukizi.com.tr 'den yapmış olduğumuz alışveriş Kadıköy'e gönderileceğine şişliye gönderiliyor. Firma yetkilisini aradığımızda kazan başındayım reçel kaynatıyorum konuşamam gibi profesyonel olmayan geri dönüşler alıyoruz. Sipariş alma, kargo takibi gibi firmada hizmet veren kimse yok. Neyse ısrarlı aramalarımız sonucunda telefonu açtılar kargo yanlış adrese gitmiş biz kargo peşinden koşuyoruz diyoruz. Tabi siz ilgileneceksiniz bizim sorunumuz mu gibi diyaloglara maruz kalıyoruz. Diyalog ilerlediğinde 'nasıl insansın sen? Şaka mısın sen ya' deyip telefonu yüzümüze kapatıyor. Tamamen hizmet yoksunu bir satış sitesi.
Gönderinin ulaşmadığını bilmelerine rağmen paramızı iade etmiyorlar ve oyalıyorlar. WhatsApp konuşmalarında da adresi siz yanlış yazmışsınız diyor faturada adres Kadıköy yazıyor şişliye göndermek nereden aklınıza geliyor. Bakırköy değil de şişliyi nereden buldunuz? Bir de ürünlerimizi siz ziyan ettiniz deyip üzerimize yıkmaya çalışıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti ile dava başvurumuz da yapıldı iadeyi yapmadıkları ve bizimle iletişime geçmekle uğraşamadıkları için artık takibini mahkeme eşliğinde yapabilirler.

Köylü Kızı Reçeldeki Kötü Koku Ve Tat

07 Temmuz 2025 12:44
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 15:37

Güzel Ada Gıda Müşteri Hizmetleri Ve Kargo Sorunları