Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kosmos Vize Merkezinde Bireysel Başvurular İçin Randevu Çıkmazı

10 Aralık 2024 01:33

İstanbul Kosmos vize merkezi üzerinden schengen vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama sistemde randevular açıldığı anda bile saat seçme imkanı bulunmuyor. Bireysel başvuru sahipleri için bu süreç tamamen bir çıkmaza dönüşmüş durumda.
Kosmos’un müşteri hizmetlerini aradığımda büyük ısrarlar sonucu bana Yunanistan Konsolosluğu’nun bazı aracı firmalara özel kontenjan verdiğini ve bu firmaların randevuları hızlı bir şekilde alabildiğini söylediler. Ancak hiçbir yerde bu bilgiyi yazılı olarak paylaşmadıkları gibi kontenjanların ne kadarının bu aracı firmalara ayrıldığını veya bu firmaların kimler olduğunu söylemiyorlar. Yani isin özü bireysel başvuru sahipleri, aracı firmalara ekstra 100-120 euro ödemeden bu sistemden randevu alamayacak hale getirilmiş.
Aynı sorunu yaşayan herkesi, sesimizi duyurabilmek şikayetlerini paylaşmaya davet ediyorum. Yetkililer bu adaletsizliği görmeli ve çözüm bulmalı!

profile profile profile

Gulsah
Gulsah

Kosmos dan vize randevusu almak için 400 euro isteyen var 300 euro isteyen şirketler kişiler var. Boot Lara yüklüyorlarmış. Kosmos randevuları daha halka açılmadan neden firmalara satıyor. Kosmos 400 TL yerine ben randevuyu 100 euro'ya veriyorum desin anlarım fakat vize almak için acayip bir adaletsizlik oluşturmuşlar. Kim ne kadara tutturabilirse. Bu durumun aciliyetle düzeltilmesi gerekmektedir.

Ayten
Ayten

Dinleri İmanları para

Kosmos Vize'de Şeffaf Ve Adil Randevu Sistemi Beklentisi

15 Ekim 2025 20:16
kosmos-vizede-seffaf-ve-adil-randevu-sistemi-beklentisi-2.jpg
kosmos-vizede-seffaf-ve-adil-randevu-sistemi-beklentisi-1.jpg
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Kosmos Vize Hizmetleri Randevu Sorunu

15 Ekim 2025 22:03