Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kosmos Vize Hizmetleri Kosmos Vize Randevu Sistemi

18 Nisan 2024 21:40

Kosmos Vize'den son iki saattir aralıksız randevu almaya çalışıyorum. Sonunda Haziran ayı aktif hale geldi ama randevu bulunmamaktadır diyor. Her bir gün için tek tek bakıyorum. Açıldığı gibi nasıl dolar? Açıkçası hiç güven vermiyor. Ben aracının da aracısı olan firmaların tüm randevuları kapattığını düşünüyorum. Burada yanlış olan bir şeyler var. Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu'na şikayet yazısı yazıyorum şu anda. Daha önce de parmak izimizi almalarına rağmen iletmemişlerdi. Konsolosluğu aramasam haberim olmayacaktı. Oradaki görevli evraklarımı inceleyip tekrar parmak izi vermemizi söyledi. Bence işlerini pek de iyi yapmıyorlar

19 Nisan 2024 13:39

Kosmos vize sistem altyapısı çok kötü. Randevu saati seçip ödeme aşamasına geçtiğimde hata veriyor ve defalarca tekrar tekrar giriş yapmama rağmen hata vermeye devam ettiği için en sonunda tüm boş gün ve saatler doldu. Bravo size, keşke altyapısı iyi bir şirket olsaydınız. Zaten sıkıntılı olan vize sürecini daha da beter hale getirdiniz. İki yıl önce de böyleydi. Ayrıca müşteri hizmetleriniz de cevap vermiyor. Gerçi açsalar ne diyebilirler acaba?! Umarım bir an önce online sisteme geçilir de aracı kurumlardan kurtuluruz.

Kosmos Vize Randevu Sistemi Çökmüş Durumda

28 Şubat 2025 16:51