17 Eylül 2024 13:24

Merhaba,

09.06.2024 tarihinde Trendyol aracılığıyla kormetal firmasından 4 adet lastik alışverişi yaptık. Yaklaşık 3 ay gibi bir süre geçti üzerinden fakat lastiklerden birinde balon yapma sorunu yaşadık. Firmayla görüşüldü daha önce de böyle sorunlarla karşılaştıklarını ürüne ait resimlerle mail atılması istendi. Şöyle bir cevapla karşılaştık bugün kullanıcı hatası! Ayrıca arabayı haftada 1 kez kullanıyoruz lastik yol dahi yapmadı resimlerden de anlaşılır. Garanti dediğimiz şey firmanın başından atması mıdır? Bunu yapmak yerine çözüm üretmesini rica ediyorum.

17 Eylül 2024 13:29 (Şikayetten 4 dakika sonra)
21 Eylül 2024 11:18

Şikayetimizle alakalı herhangi bir çözüm sunulmamıştır. Tarafımızı arayıp bilgilendiren de yoktur.

21 Eylül 2024 12:37

Merhaba, Lastiklerde kullanım sırasında oluşan balon şikayetleri genelde bir darbe, çukura sert düşme vb. Durumlarda olduğundan fabrikasyon hata olarak değerlendirilmemektedir. İyi günler dileriz.

21 Eylül 2024 12:43

Müşteri temsilciniz tam tersi yönde bir açıklamayla maalesef bu tarz problemi sürekli yaşadıklarını fakat firmanın kullanıcı hatası olarak red verdiğini söylemiştir. Madem kullanıcı hatası darbe vs diyorsunuz diğer lastiklerde neden aynı sorun söz konusu değildir. Anlaşılan siz ürününüzün arkasında duran bir firma değilsiniz. Bundan sonraki süreçte tüketici hakem heyetiyle muhatap olmak doğru olacaktır.

Huriye
10 Haziran 2025 13:05
Lastik Balon Sorunu Ve İlgisiz Satıcı
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Kormetal'den Alınan Lastikte Üretim Hatası Mağduriyeti Yaşadım

22 Temmuz 2025 22:25
Kormetal'den Alınan Lastikte Üretim Hatası Mağduriyeti Yaşadım
Sait sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 12:50