Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Viva Siyah Çaydanlık

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Viva Siyah Çaydanlık
23 Ağustos 2023 15:25

Korkmaz viva siyah çaydanlık hakkında

13.09.2022 tarihinde almış olduğum Korkmaz Viva Siyah Çaydanlığın üst demlik ağız Kısmında kendiliğinden kopma oluştu. Çok enteresan ki çaydanlığın alt kulp kısmında da benzer sorun oluştu plastik ile çelik kısmı arası ürünümün henüz senesi dolmadan yaşadığım sorun karşısında servis bu durumu kullanıcı hatası olarak kabul edip benden 1 çaydanlık fiyatı kadar para talep etti. Ödeme yapılmadığı takdirde çaydanlığı işleme alamayız dediler. Korkmaz güvencesi ile aldım, fakat anladım ki müşteri memnuniyeti hiç ama hiç önemli değilmiş. Üstelik üründe oluşan sorun kullanıcı hatası değil. Ama firma ürünün maliyetini üstlenmek istemediği için kullanıcı hatası olarak tüm sorumlulukları üzerinden atıp bu durumu ve maliyeti yine müşterisine yüklemektedir

24 Ağustos 2023 08:28 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

25 Ağustos 2023 08:34
Ceyda
Ceyda
25 Ağustos 2023 08:45

Merhabalar Kesinlikle darbeden kaynaklı değil bunun için Her türlü teste varım. Farklı servisler ve farklı firmalarda yaptırabiliriz. Bu kadar da eminim üründen ve darbe olmadığımdan. Kesinlikle üretim hatası Sadece maliyetten kaçınmak için darbe deniliyor. Aksini asla kabul etmiyorum. Ve firma olarak da benim için de birçok kişi içinde artık güvenirliğiniz kalmadı. Tabii ki tercih sizin Bende tercihimi artık ürünlerinizin ve firmanızın olumsuz yönlerinden yana kullanacağım.

25 Kasım 2023 22:01
Korkmaz Mutfak Eşyaları Ürün Hasarlı Akıtıyor
Korkmaz Mutfak Eşyaları Ürün Hasarlı Akıtıyor
Derya sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 00:37
Korkmaz Firması Pişmanlıktır
Ozz sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 13:15
İmdat sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2024 22:03
"Biraz zorlamayla sonuç aldık yani. Teşekkürler..."
Sevda sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 00:08
"Öncelikle bulunduğum ildeki servisin ilgisizliği ve fahiş fiyat talebi üzerine güvenim zedelenmişti. Bu sitede belirttiğin şikayetim üzerine Korkmaz markası genel merkezinden Ayfer Hanım benimle iletişime geçip, gereken bilgi ve kolaylığı sağladı, ürünümü tamir ettiler. Ayrıca kısa, sürede tamiri tamamlayıp özenle kargoladıkları için çok ama çok teşekkür ederim. Sizin gibi ilgili servislerinizin olması dileği ile... Ayrıca Şikayet var uygulamasına da teşekkürü bir borç bilirim."

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri