Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Ürünün Arkasında Durmuyor

30 Temmuz 2024 19:46

Korkmaz kahve makinesi aldım çeyizime Gaziantep Uğurlu Çeyiz üzerinden. Aldığım yere gittim, ilgi alaka sıfır. 'Bayiyle görüşün,' dedi. Bana her şey satış yapmak değildir. Kahve makinemi bir aylık evliyim, sadece 2-3 kere kullandım, üçüncü kullanmamda zaten arıza verdi. İlk aldığımdan beri ürün çizikler var, yeni ürün olmadığı belli zaten. Ben Hatay'da yaşadığım için ilk anda fark ettiğimde getirmedim, ailemle gönderdim ama maalesef yardımcı olmak yerine başından savmışlar. Kahve makinem çalışmıyor, haznesine su asla değirmememe rağmen makinem çalışmıyor, gitti şu an. Yani bu durum çok kötü bir durum. Kahve makinamı bir kere kullanıyorum, bir kere kahve yapıyorum, arası 1-2 gün sürmeden tekrardan yeniden kahve yapmıyor. Kahve makinesinin bütün her yeri sıkıntılı ve arızalı. Dilediğim zaman kahve yapamıyorum. Kahve makinesi ne zaman kendi dinlenirse sürekli ışık yanıp sönüyor, arıza veriyor. Kahve yapmıyor. Buna çözüm bulunmasını istiyorum.

03 Ağustos 2024 16:37

Gaziantep Uğurlu Çeyiz üzerinden çeyiz seti aldım içinde kahve makinesi aldım korkmazın biri birbirinin üzerine atıyorlar nasıl bir firmasınız asla bir daha almayacağım sizden ürün çalışmıyor çeyizime Aldım 1 hafta bile olmadı ürün kullanamıyorum gidiyor çalışmıyor ilk defa makine kullanıyormuşum gibi bana gelen çalışanlarınız saçma sapan içine kahvemi az koydunuz diyor ne alaka Ne alakaaa deli olduğum ya nefret ettim Korkmaz’dan bu nasıl rezillik ürününüz arkasında durun bu makine Ne olacak makinem kahve yapmıyor

31 Temmuz 2024 18:42

Korkmaz kahve makinesi aldım çeyizime Gaziantep Uğurlu Çeyiz üzerinden. Aldığım yere gittim, ilgi alaka sıfır. 'Bayiyle görüşün, ' dedi. Bana her şey satış yapmak değildir. Kahve makinemi bir aylık evliyim, sadece 2-3 kere kullandım, üçüncü kullanmamda zaten arıza verdi. İlk aldığımdan beri ürün çizikler var, yeni ürün olmadığı belli zaten. Ben Hatay'da yaşadığım için ilk anda fark ettiğimde getirmedim, ailemle gönderdim ama maalesef yardımcı olmak yerine başından savmışlar. Kahve makinem çalışmıyor, haznesine su asla değdirmemeye özen göstermeme rağmen makinem çalışmıyor, gitti şu an. Yani bu durum çok kötü bir durum. Kahve makinamı bir kere kullanıyorum, bir kere kahve yapıyorum, arası 1-2 gün sürmeden tekrardan yeniden kahve yapmıyor. Kahve makinesinin bütün her yeri sıkıntılı ve arızalı. Dilediğim zaman kahve yapamıyorum. Kahve makinesi ne zaman kendi dinlenirse sürekli ışık yanıp sönüyor, arıza veriyor. Kahve yapmıyor. Buna çözüm bulunmasını istiyorum.

31 Temmuz 2024 18:38

Korkmaz kahve makinesi aldım çeyizime Gaziantep Uğurlu Çeyiz üzerinden. Aldığım yere gittim, ilgi alaka sıfır. 'Bayiyle görüşün, ' dedi. Bana her şey satış yapmak değildir. Kahve makinemi bir aylık evliyim, sadece 2-3 kere kullandım, üçüncü kullanmamda zaten arıza verdi. İlk aldığımdan beri ürün çizikler var, yeni ürün olmadığı belli zaten. Ben Hatay'da yaşadığım için ilk anda fark ettiğimde getirmedim, ailemle gönderdim ama maalesef yardımcı olmak yerine başından savmışlar. Kahve makinem çalışmıyor, haznesine su asla değirmememe rağmen makinem çalışmıyor, gitti şu an. Yani bu durum çok kötü bir durum. Kahve makinamı bir kere kullanıyorum, bir kere kahve yapıyorum, arası 1-2 gün sürmeden tekrardan yeniden kahve yapmıyor. Kahve makinesinin bütün her yeri sıkıntılı ve arızalı. Dilediğim zaman kahve yapamıyorum. Kahve makinesi ne zaman kendi dinlenirse sürekli ışık yanıp sönüyor, arıza veriyor. Kahve yapmıyor. Buna çözüm bulunmasını istiyorum. Arıyorum kimse cevap vermiyor yazıyorum kimse dönüş yapmıyor bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir 50 kere aradım Korkmaz müşteri hizmetlerini kimse açmıyor aldığım yeri arıyorum bayiye yönlendiriyor bunun sonucu ne olacak Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim Bir daha da sizi asla tercih etmeyeceğim @Korkmaz markası asla asla bir daha tercih etmeyeceğim

31 Temmuz 2024 18:33

Gaziantep Uğurlu Çeyiz üzerinden Korkmaz kahve makinesi almıştım set halinde çeyizin içindeydim bir aylık evliyim kahve makinemi şu an kullanamıyorum sürekli ışığı yanıyor arıza hatası veriyor haznesine su Değirmene rağmen kahve yapmıyor bir kere kahve yapıyor ikinciye arası 3.05 gün geçmeden asla çalışmıyor Korkmaz kahve makinesinden asla memnun değilim değişimini istiyorum

31 Temmuz 2024 07:39 (Şikayetten 11 saat sonra)

25 Şubat 2024 02:05

16 Eylül 2023 12:41
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Közde Kahve Makinesi
Salih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 19:06
Kahve Makinesi Kabusu: Bozuk Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Kahve Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

05 Mart 2025 23:18