Aykut sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 18:42

23.10.2023 te Korkmaz Ankara Ankamall mağazasından aldığım 6 parça Sürmene bıçak setini ilk kullanım için elde yıkadım. Bıçaklardan biri paslandı görsellerde görüldüğü gibi. Satın aldığım Ankamall mağazasına götürdüm kasım ayı içinde onlarda inceleme için teknik servise gönderdiler. 2 yıl garantili paslanmaz diye satılan ürün servisten kullanıcı hatası olarak işlem yapılamaz olarak döndü. Öncelikle mağazadaki arkadaşların tavrı paslandıysa paslanmıştır biz bir şey yapamayız isterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde 1ay bile satın almadan geçmeyen bir ürünün hiç kullanılmadığı durumundan belli olan bir ürünün paslandıysa kullanıcı hatası deyip geçmesi. Benim anlamadığım bu ürünün garantisi neden var paslanmaz diye satılan bir üründen ne bekleriz başına ne gelebilir bir bıçağın. Pazardan alınan 10 TL lik bıçak bile yıllarca durumunu korur ve her işini yapabilirken Korkmaz ürünleri yapmıyor. Sonuç olarak firma da mağazada ürünün arkasında durmuyor. 1 aylık ürüne ne yaptım da paslandı pazardan alıp gelsem biri dese ki şunu paslan dır uğraş sonucu yapamam. Kaliteli ve garantisi var diye aldığım bir ürünün ikisine de sahip olmaması. Buradanda yazıyorum müşteri hizmetlerinin tekrar konuyu değerlendirip çözmesini bekliyorum.

17 Ocak 2024 07:45 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 15:56

06 Aralık 2024 15:24
Korkmaz Paslanmaz Çatal Kaşık Takımı Hayal Kırıklığı!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 16:10

21 Kasım 2023 10:38
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Ankamall Teşhir Ürünü İstemediğim Halde Bana Kargolanması
Emre sonuçtan memnun değil

27 Ocak 2025 21:09