Merve sonuçtan hiç memnun değil

Körfez Turizm İle Umre Turu Kabusu

Körfez Turizm İle Umre Turu Kabusu
21 Aralık 2024 20:01

Körfez Turizm mağduriyeti yaşadık, 50 kişiden çoğunluğu şikayetçi.

Kendi hocaları yemekler çok kötüydü, aç kaldık, yemedik diye video çekti. Sonra bunu biz çekmişiz gibi paylaştı. Bunu belirttiğimizde de hakaretler işittik, özür dilemediler, üstüne daha da hakaret ettiler. Bizden izin almadan çocuklarımızın ve bizim videolarımızı paylaştılar. Bize hakaret edip, 50 kişilik grupta anneliğimize hakaret ettiler. Çocuklarımıza ve bize terbiyesiz dediler. Hepsinin ses kaydı mevcuttur. Mahkemede kullanılacaktır. 50 kişiyi havalimanına otobüsle gönderdiler. Vedalaştılar ve başımızda ne bir sorumlu ne bir hoca kimse gelmedi. Nerede ne yapacağız, nereye gideceğiz bilgimiz olmadan sağımızdaki solumuzdakilere baka baka Türkiye'ye şükür geldik.
Böyle insanlar umre turu düzenlememeli, Körfez Turizm pişmanlıktır.

profile profile profile
21 Aralık 2024 22:01 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Aralık 2024 22:09

Firmanın Instagram sayfasında turdakileri paylaşması ve aralarında bizim de olmamız değil problem biz poz verdik biz çekildik toplu resimleri o değil konu. Konu olan sizin hocanız çocuklarımızın videosunu çekiyor bizim iznimiz rızamız yok iken 56 kişinin WhatsApp ına içinde bizim de olduğumuz 3 çocuğumuzun videosu paylaşılıyor

21 Aralık 2024 22:18

Bahsi geçen videoda sizlerde varsınız ve konuşuyorsunuz. Sadece çocuklarınız yok. Çocukların yanında olan anneleri çocukları yönlendiriyor bunu söyle diye. Dilerseniz irtibat numaram mevcut olması gerekmekte sizlerde videoyu size tekrar atabilirim. Kendinizin olduğunuzu unutmuş olabilirsiniz.

21 Aralık 2024 22:23

Video elimizde var çok naziksiniz teşekkürler. Yönlendirme durumu varsa sizin hocanız tarafından var şunu söyleyin çocuklar bunu söyleyin z*** ablanıza diye kendisi söyledi hafız olduğu için yalan söylemeyeceğine inanıyorum. Bu konuyu da burda uzatmaya gerek yok size göre siz çok haklısınız ki hala bir Allah'ın kulu özür dilemiyor iyi akşamlar dilerim görüşmek dileğiyle

22 Aralık 2024 15:13

Körfez Turizm İle Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil Deneyimi

22 Aralık 2024 14:57

27 Ocak 2025 02:37
Beyda Turizm Umre Ziyaretinde İnsanlık Dışı Muamele Ve İlgisizlik
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Turizm Umre Yolculuğunda Beklenmedik Zorluklar!

05 Mart 2025 19:07

Gezimaps Tur İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı