Kemal sonuçtan memnun

Tkk Marketin İn İthal Ceviz Kullanması

26 Nisan 2024 17:07

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan 1 kilogramlık kabuklu ceviz paketlerinin üzerini okuduğumda, yerli ve ithal cevizlerin karışık olduğu belirtilmektedir. Ancak ben ithal cevize güvenmeyip, yerli ceviz almak istediğimde bu şansım kalmamaktadır. Market, yerli ve ithal cevizleri neden ayrı ayrı paketleyip satmıyor? Ayrıca marketin cevizli sucuklarının üzerini okuduğumda, sucukta kullanılan cevizin ithal olduğu belirtilmektedir. Yerli ve milli olan ve Türk çiftçisinin ortağı olan Tarım Kredi, ülkemizde çok miktarda ceviz yetiştiği halde neden ithal ceviz kullanıyor? Amacın maliyeti düşürmek olduğunu düşünüyorum. Yerli ceviz de kullanarak sucuk yapılıp, tüketicinin tercih hakkının olması sağlanmalıdır.

29 Nisan 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
Kemal
Kemal
30 Nisan 2024 12:55
tkk-marketin-in-ithal-ceviz-kullanmasi-2.jpg

Sayın Yetkililer, Marketinizdeki 1kg lik ceviz paketlerinin üzerinde ithal ve yerli ceviz karışımı olduğu belirtilmektedir. Öncelikle karışım oranı hakkında bilgi yoktur. Ayrıca ithal ceviz fumige edilip edilmediği vehangi işlemlerden geçtiği belirtilmektedir. İthal ceviz ile yerli ceviz arasında aroma ve lezzet açısından ciddi bir fark vardır. Yani yerli cevizin yerini tutmaz. Bu nedenle ceviz yerli (çeşit belirterek) ve ithal olarak ayrı paketlerde pazarlaması gerekir. Bu neden tüketici istediğini seçebilir Ayrıca Cevizli sucukta da benzeri durum görülmektedir. Sucuğu da yerli ve ithal ayrı kullanarak pazarlamanmasıgerekmektedir. Tabii ki bu benim düşüncem. Siz piyasa koşullarına göre istediğinizi yapabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Aldığımız Kabuklu Ceviz Haddinden Fazla Bozuk Çıktı

20 Haziran 2024 00:53

10 Şubat 2024 20:30
Tarım Kredi Kooperatif Market Yanıltıcı Satış
Tarım Kredi Kooperatif Market Yanıltıcı Satış
Zeynep sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 16:55
"Az önce marka tarafından arandım. Bana bu durumun olası sebeplerini anlatarak mağduriyetimi gidermek adına tekrardan ceviz gönderimi yapacaklarını söylediler. Nezaketli ve anlayışlı tutumlarından dolayı teşekkür ederim. Açıkçası konu şikayet seviyesinde kalacak sanıyordum, şaşırdım ve mutlu oldum. O zaman Tarım Kredi market ile yola devam :) Teşekkür ederim."
Tarım Kredi Kooperatif Market 1 Kg Kabuklu Cevizin Çoğu Bozuk Çıktı
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 20:36
Şeref sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 14:28
"Ürün incelenmek üzere fabrikaya gönderdi, dönüş yapıldı, Arkadaşlar ilgiliydi, ben bu tür hadislerin yaşanmaması adına tedbir alınmasını rica ettim, herkese teşekkürler, iyi çalışmalar."