Tarım Kredi Kooperatif Market Kooperatif Çiğ Kuruyemiş Sebebiyle Sindirim Sistemim İflas Etti

22 Mayıs 2024 09:56

Aylar önce Tarım Kredi Kooperatifi marketten çiğ kuruyemiş aldım, dün öğleden sonra yemeye çalıştım. Kabı kilitlenebilir olmasının yanı sıra zaten kabı hiç açmamıştım, ilk defa açtım. İçi kalitesiz oyun hamuru gibi kokuyordu fakat kuruyemişi çıkartıp kokladığımda sorun yoktu, tarihinin geçmesine de yedi ay vardı. Ben de tadına bakayım dedim. İlk yediğimde sorun olmadı fakat bir saat kadar sonra midem aşırı derecede bulanmaya başladı. Geçmesi için her şeyi yaptım fakat geçmeyince istifra ettim. Sindirim sistemimi bozdu. Aşırı istifra ve ishal gerçekleşti saatlerce. Patates püresinden azıcık dahi yiyemedim, midem suyu dahi kaldıramadı. Akşam dokuz buçukta apar topar tek başıma acile gittim. Serum ve ilaç aldım. Şimdi ise derslerime gidemiyorum dünden beri. Fizik okuyorum ve aşırı zor bir bölüm takdir edersiniz ki. Çiftçiden direkt olmasından sebep tercih etmiştim fakat hem önceden açmamama hem de tarihin geçmemesine rağmen resmen zehirlendim.

22 Mayıs 2024 13:55 (Şikayetten 3 saat sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan

Yasin
14 Ağustos 2024 12:11

Yasemin
06 Kasım 2023 00:33
Feyat sonuçtan hiç memnun değil

Feyat
27 Ekim 2023 10:08