Konya Kulu Devlet Hastanesi Kulu Bölge Devlet Hastanesi

25 Mart 2024 12:49

15 Nisan 2024 03:28

Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi yeni açılmış bir hastane; ancak işlevsel olmadığı kanısındayım. Cuma günü nefes darlığı şikayetiyle babamı hastaneye götürdüm. Orada akciğerinde sıvı toplandığı belirtildi. Yetersiz imkanlar nedeniyle başka bir hastaneye sevk edileceği söylendi. Kulu Devlet Hastanesi'nin kapatılmasının ardından, bizi Ankara Şehir Hastanesi'ne gitmemiz gerektiği ifade edildi. Hastaneye girişimiz yaklaşık 13.40 sıralarında oldu ve ambulansla sevk edileceğimizi düşündük. Ancak acil servisteki doktorun başhekimi arayarak ambulans talebinde bulunduğunu öğrendik. Başhekimin sorduğu tek şey hastanın adı ve soyadıydı. Bu durum, işlemlerin kişiye özel mi yapıldığı sorusunu akıllara getiriyor. Adaletin ve acil durumun gerektirdiği hızda hareket edilmediğini ve hastaya ambulans tahsis edilmediğini gözlemledik. Hastanın oksijen tüpsüz hastaneden ayrılmasına izin verilmedi. Durumu kötüleşebilirdi ve biz, üç saat arayarak oksijen tüpü satın aldık. Peki, imkanı olmayan hastalar ne yapmakta? Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne vardığımızda mesai saati bitmiş ve hafta sonu başlamıştı. Acil servisten giriş yaptık. Acil servisteki doktor, ambulansla gelmeyen bir hastayı görünce şaşırdı ve kırmızı alandan gelen, oksijen tüpüne bağlı bir hastaya nasıl ambulans verilmez diye sordu. Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nin ilgisizliğini ve adı üzerinden ambulans tahsis etmeyi eleştiriyorum. Hasta şu anda dört gündür enfeksiyon odasında yatmakta. Ambulans vermeyen ve bu konuda açıklama yapmayan başhekim, hastanın enfeksiyon odasında yattığını bilmelidir. Belki ambulans verilseydi, ilk müdahale daha çabuk yapılabilirdi. Artık geri dönüş yapılmasını talep ediyorum. Mağduriyetimiz devam ediyor, 184 numaralı hattı arıyoruz ancak geri dönüş alamıyoruz. Biz mağdur edildik, umarım diğer hastalar aynı durumu yaşamaz. Ben bu yazıyı paylaşalı 25 gün oldu geri dönülmedi 184 şikayet ettik geri dönülmedi Neyi bekliyorlar neyi Benim babam 25 gündür hastanede üstü kapanmasınnn

25 Mart 2024 20:25

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

23 Ağustos 2024 19:29

08 Mart 2024 11:03