Konuşma Kulübünde İade Süreci Ve Seviye Belirleme Sorunları

30 Aralık 2024 12:16

Konuşma Kulübünün kurumsal bir işletme olmadığını düşünmekteyim. Hizmet satın aldım ve iade işlemi yapmak zorunda kaldım. Hem sisteme girerken hem de sistemden çıkarken amatör yaklaşımlarla karşılaştım. En önemli sorun seviye belirleme problemleri, sanırım her başvurandan yüksek ücret alabilmek adına herkesi A1 seviyesinden başlatıyorlar. Ayrıca, İngilizce ile yeni tanışan bir öğrenci 'My name is...' seviyesinde, gramer bilgisi olmayan bir öğrenci ile YDS'den 70 almış, konuşmada zorlanan bir öğrenci aynı sınıfa denk gelebiliyor. Bu sebeplerle iade süreci başlatınca da sizi devamlı öteleyen, mesajlarınıza bakmayan, baktığında da sonuca erdirmeyen, 3 mesaj 3 e-posta sonrası 'Hafta sonu çalışmıyorum' diyebilen zihniyetlerle karşı karşıya kalıyorsunuz. Yaklaşık 10-15 gün önce iade süreci başlattım, zaten yüklü bir kesintiye uğradım ama yatırılması gereken iade de henüz elimde değil.

Dilko English Maltepe Şikayeti

13 Mayıs 2025 09:48
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 13:27

British Town Dil Kursu Değerlendirme Karmaşası Ve İletişim Sorunları

25 Şubat 2024 00:07

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kurs Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

26 Ağustos 2024 09:57
Yusuf sonuçtan çok memnun

17 Haziran 2025 19:45
"Şikayetim detaylı bir şekilde incelenerek kurum yetkilisi E**** Bey tarafından sorun giderildi; Speaking dersleri her kur için ayrı ayrı planlandı, Telafi dersler ve genel tekrar dersleri düzenlendi. Eksik olduğumuz konularla ilgili ek ders yapıldı. İletişim konusunda yaşadığımız problemde giderildi. Kurum yetkilisi E**** beye ve M**** hanıma yaşamış olduğum şikayetimin üzerinde durdukları ve ilgilendikleri için teşekkür ederim."