Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Kayışdağı Köfteci Yusuf'taki Saygısız Kasiyer

19 Haziran 2023 17:14

Kayışdağı Köfteci Yusuf şubesinin kasiyerinin markanın adını karaladığını düşünüyorum. Dün akşam saat 22:00 sularında şubenize yemek için geldik. Başta oturup eşimi bekledim, eşim geldiğinde temizlenecek diyerek oturduğumuz masadan kaldırıldık. Ancak daha sonra oraya başka müşteri alındı ve temizlenmedi. Bunu es geçiyorum, olabilir. Sipariş vermeden 2 ayrı garsona Setcard geçiyor mu diye sorduk, ikisi de onayladı ve sipariş verdik. Yemeği yedikten sonra kasaya ödeme için gittiğimizde kasiyer E***y** bize posun çalışmadığını söyledi. Bizde 2 sefer sorduğumuzu ona göre sipariş verdiğimizi ve ödemeyi o kartla yapacağımızı söyledik. Ben yalan mı söylüyorum, onlar bilmez birisi ızgaracı, diğeri yeni başladı kasayla ben ilgileniyorum tarzında saygısız bir konuşma yaptı. Müdürün çağrılmasını istedik, gayet hanımefendi bir biçimde bize açıklamada bulundu. Ancak kasiyeriniz konuşma üslubunu ve davranışlarını düzeltmeli. Kendisine üslubunun kötü olduğunu söylediğimde ağız eğerek teşekkür etti. Şikayet etmek için ismini sorduğumda çirkin bir ifadeyle adını soyadını söyledi, ardından bağırarak tc. Kimlik numaramı da vereyim mi gibi saçmalamaya çalıştı. Bu kadar saygısız insanlarla çalışmanız marka adını karalıyor.

Beste sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Bağlar Şubesi Köfteci Yusuf

18 Temmuz 2024 00:54
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 19:34

15 Eylül 2023 14:46
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Pashador Şubesinde Kötü Servis Ve İlgisizlik!

13 Haziran 21:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 02:01
Köfteci Yusuf Kategorileri