Erva sonuçtan memnun

Kocaeli Şehir Hastanesi Kadın Doğum (Kürtaj)

28 Mart 2024 05:04

18/12/2023 tarihinde düşük yaşadım ve saat 04:00 sıralarında kürtaj için odaya alındım. Sadece ağrı kesici uygulandı, daha sonra saat 06:00'da kürtaj işlemine alındım. Kürtajı gerçekleştiren kişi uykudan yeni uyanmış gibi görünüyordu ve anestezi uygulamadan işleme başladı. Bu durumu ilk kez yaşadığım için sürecin nasıl işlediğini bilmiyordum. Başkalarından anestezi yapıldığını duymuştum, ancak herhangi bir anestezi yapılmadı ve tüm acıyı hissettim. Dayanamadığımı belirtip yalvarmama rağmen işleme devam edildi. Kürtajdan çıktığımda yüzüm bembeyaz olmuştu ve ailem endişelendi. Doktorun adı İtibar Eminli olarak görünüyordu, fakat o gün işlemi yapan kişi o değildi. Bu kişiden şikayetçiyim. İnsanlara bu şekilde acı çektirmeniz gereksizdir.

Merve
Merve

Aynı doktordan bende memnun kalmadım. Beni de sezaryen doğurttu çocuğun kilosu çok fazla ben mesuliyet kabul edemem kolu bacağı çıkarsa sendendir imzalarsın dedi bebeğim 3800 kg idi. 39. Haftamda sancısız gittiğim rutin kontrolümde önce suyun bitti doğuma geç acil dediler. Acilde bulunan İ** adlı doktor vardı. O da sudan bahsetmedi bebeğin kilolu dedi bende korktum kabul ettim sezaryen doğurdum

Anestezisiz Yapılan Kürtaj İşlemi Ve Bilgilendirme Eksikliği

02 Haziran 2025 10:18
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 02:04
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Dayanılmaz Acı İle Kürtaj

06 Ağustos 2024 09:54