Kocaeli Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil

23 Ocak 2024 13:41

22.01.2024 tarihinde Kocaeli Şehir Hastanesi'nde kadın doğum aciline gittim. Muayene esnasında odada beş kişi vardı. Bunun istemediğimi söylememe rağmen odadan çıkmadılar. Eğer beş kişinin olmasını kabul etmiyorsam, muayene olmadan çıkabileceğim söylendi. Böyle bir durumu ilk kez yaşıyorum ve kesinlikle gitmenizi önermiyorum. Hasta mahremiyeti diye bir şey var ve bundan haberleri yok gibi görünüyor.

Semanur
Semanur

05.02.2024 tarihinde 13:45 kadın hastalıkları ve doğum polikliniği itibar eminli hocaya randevusu vardı teyzemin derinceden gitmeye çalışıyoruz hastaneye randevu saatimizde orada olamadığımız için muayene olamadık kabul ama doktorun yanındaki hemşirelerin ve sekreterlerin tavrını kabul etmiyoruz kimseye bu üslupla konuşmaya hakları yok biz derdimiz anlatmaya çalışıyoruz bizi dinlemeyip "beni dinliyomusunuz anliyomusunuz"dedi konuştu konuştu kapıyı yüzümüze kapatıp kilitledi acilen çeki düzen getirilmesi gerek bir konu

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Şehir Hastanesi Kadın Doğum Sekreterlerin Üslup Bozukluğu

21 Eylül 2024 06:15

29 Temmuz 2024 14:18